Uygulamam zaten var AtakTV yarın müsait zamanda dm den ulaşırımhocam playlistini yada uygulama tasarlarsan uygulamanı primestore mağazamızda görmek isteriz.
Merhaba listeyi otomatik atmıştım uyarınız için teşekkürler bilseydim zaten koymazdım hemen çıkaracağım listedenkolay gelsin hayırlı olsun
denedim çalışıyor fakat içeriği görünce inanamadım.
sosis partisi diye bi çizgi film muhtemelen yetişkinler göre bir film
asla çocuklara uygun değil. içeriklere özen göstermenizi tavsiye ederim.
Başarılar tekrar kolay gelsin.
Usta, televizoda ve tivimate de acmadi
Bu şekilde çalışır...Usta, televizoda ve tivimate de acmadi
Tekli linkleri Televizo veya Tivimate oynatmaz @mgunes5461 yaptığı gibi m3u dosya şeklinde playlist hazırlayıp içine eklerseniz izlemeniz kolay olurUsta, televizoda ve tivimate de acmadi
emeğine sağlık ustamEkli dosyayı görüntüle 18307
Sevgili Dostlar, Sinetech Ailesi,
Yeni bir sinema kanalı açtım. Acemi sayılırım, bu işlerde henüz profesyonel değilim, ancak elimden geldiğince sizlere keyifli vakit geçireceğiniz bir yayın sunmaya çalışacağım.
Kanalımda 7/24 kesintisiz sinema yayını yapmayı planlıyorum. Genellikle güncel filmleri eklemeye özen göstereceğim, ancak zaman zaman sevilen eski filmlerle de nostaljik bir yolculuğa çıkacağız.
Yeni bir sunucu satın alarak altyapımı güçlendirdim ve şu an teknik denemeler yapıyorum. Yayın sırasında küçük aksaklıklar olabilir, beni mazur görürseniz çok sevinirim. Zaman içinde sizlerin geri bildirimlerinizle yayın kalitemizi daha da iyileştireceğiz.
Şimdiden kanalıma hoş geldiniz! Hepinize keyifli seyirler dilerim.
Sevgi ve saygılarımla.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Eyvallah iyi seyirler dilerimemeğine sağlık ustam
Teşekkürler stabil olan linkleri eklemeye çalışıyorum ama bazıları hata veriyorgüzel bir deneme olmuş hocam içerikler 2026-2025 güncel en iyi filmler olursa dahada dikkat çeker elinize sağlık
Teşekkürler burdan indirebilirsinizEmeğinize sağlık görüntüsü de iyi görünüyor. Yeni logosunu paylaşabilirseniz eklemek isterim. Logo çiftliğim var. Orada bir arşiv oluşturuyorum.
Teşekkür ederim. Bunu indirmiştim. Ekranda görünen logodan bahsetmiştim. Ekrandaki logosu daha güzel. Emeğinize sağlık tekrardan.Teşekkürler burdan indirebilirsiniz
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Tek kanal gösterdi. Diger kanallar yokTekli linkleri Televizo veya Tivimate oynatmaz @mgunes5461 yaptığı gibi m3u dosya şeklinde playlist hazırlayıp içine eklerseniz izlemeniz kolay olur
İyi seyirlerPatlıcan TVye Ekledim