✨💎💎Boncuk TV Kanalı Açıldı 7/24 Sinema Kanalı🎬🎬✨🎉🎉

dostlar yayın kalitesi nasıl ve hangi içerikler olmasını isterseniz yayın akışını ona göre şekillendireceğim genellikle türkçe dublaj içerik bulmaya çalışıyorum ama daha yeni açtım 1-2 saat oldu
bana yorumlarda yazarsanız sevinirim
1920&1080 olursa çok iyi olur

Bende 1 tane kanal çıktı
Bir Tane Kanal Zaten Hocam 7/24 Film Kanalı Boncuk Tv Tek Kanal Oldugu İcin M3u Olmadigi m3u8 Oldugu İcin Acilmamis Sizde Liste Olarak Sizin İcin Duzenledim

Android Tv Box"da Acmaya Calisan Arkadaslarımız Konu İlk Mesaj"daki Boncuk Tv Linkini Kopyaladiktan Sonra Harici Player Vlc veya Mx Player Varsa Bu Playeri Acsinlar Kopyalamıs Oldugunuz Bu Linki Otomatik Olarak Algılar Link Algilandi Acilsinmi Diye Bildirim Cikar Devam Et Secenegini Secerseniz Bu Playerde Link Saglamsa veya Bu Playeri Destekliyorsa Calısmaya Baslar.
Boncuk Tv Linkini Bu Sekildede Kullanabilirsiniz.Bilmeyen Arkadaslarımıza Bir Faydası Olabilir.
Not=Bazi Playerler m3u8 Olan Tek Kanal Linkini Url Olarak Eklesenizde,Desteklemez M3u Url Destekler veya Paylastigim Gibi Txt Dosyasi Olusturup Buraya Kopyalayıp,#EXTM3U Diye İlk En Uste Yazip Onun Altına EXTINF:-1, BONCUK TV Yazıp Onun Altinada Kopyalamis Oldugunuz Linki Yapistirip Kaydet Deyip Cikarak Liste Olarak Televizio"ya Ekleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 18307

Sevgili Dostlar, Sinetech Ailesi,

Yeni bir sinema kanalı açtım. Acemi sayılırım, bu işlerde henüz profesyonel değilim, ancak elimden geldiğince sizlere keyifli vakit geçireceğiniz bir yayın sunmaya çalışacağım.

Kanalımda 7/24 kesintisiz sinema yayını yapmayı planlıyorum. Genellikle güncel filmleri eklemeye özen göstereceğim, ancak zaman zaman sevilen eski filmlerle de nostaljik bir yolculuğa çıkacağız.

Yeni bir sunucu satın alarak altyapımı güçlendirdim ve şu an teknik denemeler yapıyorum. Yayın sırasında küçük aksaklıklar olabilir, beni mazur görürseniz çok sevinirim. Zaman içinde sizlerin geri bildirimlerinizle yayın kalitemizi daha da iyileştireceğiz.

Şimdiden kanalıma hoş geldiniz! Hepinize keyifli seyirler dilerim.

Sevgi ve saygılarımla.

üstad eline emeğine sağlık, o kadar kanala bir yenisi daha eklendi Allahtan anlamıyorsun bu işten bide anlasan demek ki :D:D
maşallah maşallah diyelim , kendi logosu gibi yani 🧿 , bunun serisi de olur inşallah... bak ben başlatıyorum seriyi gerisi sende...

Boncuk Sinema 1 Boncuk Sinema 2

Geri