Kargo1975
Müdavim
- Konular
- 8
Eyvallah Saol Kardeşim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Eyvallah Saol Kardeşim.
1920&1080 olursa çok iyi olurdostlar yayın kalitesi nasıl ve hangi içerikler olmasını isterseniz yayın akışını ona göre şekillendireceğim genellikle türkçe dublaj içerik bulmaya çalışıyorum ama daha yeni açtım 1-2 saat oldu
bana yorumlarda yazarsanız sevinirim
Boncuk Tv Bu Listeyi İndirip Televizio"ya EkleyinTelevizoda kurulmadı
Bende 1 tane kanal çıktıBoncuk Tv Bu Listeyi İndirip Televizio"ya Ekleyin
Bir Tane Kanal Zaten Hocam 7/24 Film Kanalı Boncuk Tv Tek Kanal Oldugu İcin M3u Olmadigi m3u8 Oldugu İcin Acilmamis Sizde Liste Olarak Sizin İcin DuzenledimBende 1 tane kanal çıktı
Ekli dosyayı görüntüle 18307
Sevgili Dostlar, Sinetech Ailesi,
Yeni bir sinema kanalı açtım. Acemi sayılırım, bu işlerde henüz profesyonel değilim, ancak elimden geldiğince sizlere keyifli vakit geçireceğiniz bir yayın sunmaya çalışacağım.
Kanalımda 7/24 kesintisiz sinema yayını yapmayı planlıyorum. Genellikle güncel filmleri eklemeye özen göstereceğim, ancak zaman zaman sevilen eski filmlerle de nostaljik bir yolculuğa çıkacağız.
Yeni bir sunucu satın alarak altyapımı güçlendirdim ve şu an teknik denemeler yapıyorum. Yayın sırasında küçük aksaklıklar olabilir, beni mazur görürseniz çok sevinirim. Zaman içinde sizlerin geri bildirimlerinizle yayın kalitemizi daha da iyileştireceğiz.
Şimdiden kanalıma hoş geldiniz! Hepinize keyifli seyirler dilerim.
Sevgi ve saygılarımla.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.