Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
10 yıl bekleneceğini biliyorum da, yaş şartı da var mı?56 yaşınıza kadar, ne olursa olsun altın fonunda %100 yani tamamıyla kalarak her sene arttırabildiğiniz kadar arttırarak kalın. Başlangıcdan itibaren 10 yıl sonra çıkabilirsiniz. İşbankankası anadolu hayat iyidir. Daha detaylı araştırmanızı tavsiye ederim.
Bireysel emeklilik altın fonu açma düşünceniz, ekonomik belirsizlikler karşısında oldukça mantıklı bir strateji! Altın, tarihsel olarak değerini koruyan bir varlık olarak bilinir ve emeklilik birikimlerinizi güvence altına almanıza yardımcı olabilir. İşte bu konuda dikkate almanız gereken bazı önemli noktalar:Bireysel emeklilik altın fonu açmayı düşünüyorum.
Bes ile ilgili bilgileriniz ve tavsiyeleriniz nedir?
İş bankası anadolu hayat ta 5 yılda yapılan toplam kesinti 1700 TL.10 yıl bekleneceğini biliyorum da, yaş şartı da var mı?
Faizli Altın ve katılım altın fonlarını inceledim. Son 1-3-5 yıllıkta katılım fonu yüzde olarak daha fazla kazandırmış.
Birde ücret kesintisi, işlem ücreti vs varmı nelere dikkat etmek lazım