mehmethakan
Üye
- Konular
- 11
Çok zamandır bu konuda kararsızım. Belki bu anket karar vermemde yardımcı olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Daha öncelerinde paralı kaspersky kullanıyordum.artıkÇok zamandır bu konuda kararsızım. Belki bu anket karar vermemde yardımcı olur.
Kesinlikle çok başarılı.Ben webroot kullanıyorum çok memnunum. Herkese tavsiye ederim.
McAfee Allah cezasını versin onunÖnceleri Norton kullanıyordum artık kullanmıyorum Not: McAfee kredi kartımdan izinsiz para çekti geri de vermedi kendisi virüs onun
Aynen katılıyorumÖmrümde hiç ANTİVİRÜS proğramı kullanmadım.
ANTİVİRÜS YAZILIMLARI
Bilgisayarı ağırlaştırır. SİZİ KÖLESİ GİBİ KULLLANIR
Crackli Hatta Normal dosyalarınızı/programlarınızı bile siler.
Size nefes aldırmaz.
Eğer PC'nizde Oyun ve+18 sitelerinde fink atmıyorsanız sağlam yerlerde geziniyorsanız Gelen E-Maillerizi emin olduktan sonra açıyorsanız.
Anti virus proglamları gibi dertleri başınıza açmayın.
Ben hatta WİNDOWS DEFENDER olmayan modifiyeli işletim sistemlerini kullanıyorum.
nejdetcan:Ömrümde hiç ANTİVİRÜS proğramı kullanmadım.
ANTİVİRÜS YAZILIMLARI
Size nefes aldırmaz.
Eğer PC'nizde Oyun ve+18 sitelerinde fink atmıyorsanız sağlam yerlerde geziniyorsanız Gelen E-Maillerizi emin olduktan sonra açıyorsanız.
Ben hatta WİNDOWS DEFENDER olmayan modifiyeli işletim sistemlerini kullanıyorum.
Bu yorumu okuyunca aklıma nereden geldiyse 33 sene önce okuduğum Ömer Seyfettin'in "Mermer Tezgah" isimli kısa hikayesi geldi.Ömrümde hiç ANTİVİRÜS proğramı kullanmadım.
ANTİVİRÜS YAZILIMLARI
Size nefes aldırmaz.
Hiçbir Antivirüs %100 koruyamaz maalesef.free antivürülerin hepsini denedim. ve windows defender de kullandim. bunlarin görevini tam yapamadiklarini farketim yillik ücretli full versiyon Kaspersky Total Security aldim. pc asla kasmiyor ve pc her sekilde full koruma altinda
Kaspersky Total Security net baglantmida sürekli süzgecten gecirmekte. ve trojan reklam uzantili web siteleri sürekli engelliyor bana giris izni vermiyor. kendi adima memunum. yeni yeni virusleri tanima yapamadigi icin oralarda tespiti tabiki ilk baslarda kacirir.Hiçbir Antivirüs %100 koruyamaz maalesef.
freelerde korur yanına bi anti malware kurdun mu tamamdır güvenlik duvarıda var sıkıntı olmaz merak etmeyinfree antivürülerin hepsini denedim. ve windows defender de kullandim. bunlarin görevini tam yapamadiklarini farketim yillik ücretli full versiyon Kaspersky Total Security aldim. pc asla kasmiyor ve pc her sekilde full koruma altinda
"Estağfirullah"Okumadım ama dinledim.
Düşünen insanın canlı olduğunu ….
yanılmaz keskin bir dikkatin, sırf düşüncesiz hayvanlara has bir haslet olduğunu,
düşüncesizliğin neticesi olan dikkati kendime meziyet saydığımdan
bu ahmak, aptal, düşüncesiz, görgüsüze dikkatin hakikatini öğretme teveccühünde bulunduğunuz için size şükran borçluyum teşekkür ederim.