Bilgisayarınızda hangi antivirüs programını kullanıyorsunuz ?

Bilgisayarınızda hangi antivirüs progranımı kullanıyorsunuz ?

• Norton

Oy: 1 2.4%
  • Avira

Oy: 1 2.4%
  • McAfee

Oy: 3 7.3%
  • Trend

Oy: 0 0.0%
  • Bit Defender

• Avast

• AVG

Oy: 0 0.0%
  • Eset

Oy: 4 9.8%
  • Windows Defender

Oy: 12 29.3%
  • Kaspersky

Oy: 14 34.1%

• Kullanılan toplam oy
    41
  • Anket kapatılmış .
Konular
11
Çok zamandır bu konuda kararsızım. Belki bu anket karar vermemde yardımcı olur.

Çok zamandır bu konuda kararsızım. Belki bu anket karar vermemde yardımcı olur.
Daha öncelerinde paralı kaspersky kullanıyordum.artık
Kaspersky free kullanıyorum.yaklaşık 3 senedir.tek mail adresi ile 3 cihaz 1 yıl aktifleştiriyor.
ayarlarını düzgün yapınca pc de yok gibi ve söz dinliyor.

Ben webroot kullanıyorum çok memnunum. Herkese tavsiye ederim.

Önceleri Norton kullanıyordum artık kullanmıyorum Not: McAfee kredi kartımdan izinsiz para çekti geri de vermedi kendisi virüs onun

Kaspersky Premium, 5 cihaza lisanslı kullanıyorum. İçindeki çift lokasyonlu Vpn Hizmeti zaten parasının hakkını fazlasıyla veriyor.
1737582873177
1737582896492
1737582959030
1737583082117

Son düzenleme:
Herhangi bir antivirüs programı kullanmıyorum ama önceden kullandığım Bit Defender Security'i mobil de bilgisayar da tavsiye edebilirim.

Windows Defender çok iyi yetiyor ücretsiz kuş uçurtmuyor​

Ömrümde hiç ANTİVİRÜS proğramı kullanmadım.
ANTİVİRÜS YAZILIMLARI
Bilgisayarı ağırlaştırır. SİZİ KÖLESİ GİBİ KULLLANIR
Crackli Hatta Normal dosyalarınızı/programlarınızı bile siler.
Size nefes aldırmaz.

Eğer PC'nizde Oyun ve+18 sitelerinde fink atmıyorsanız sağlam yerlerde geziniyorsanız Gelen E-Maillerizi emin olduktan sonra açıyorsanız.
Anti virus proglamları gibi dertleri başınıza açmayın.

Ben hatta WİNDOWS DEFENDER olmayan modifiyeli işletim sistemlerini kullanıyorum.

ANTİVİRÜS YAZILIMLARI
Size nefes aldırmaz.

Eğer PC'nizde Oyun ve+18 sitelerinde fink atmıyorsanız sağlam yerlerde geziniyorsanız Gelen E-Maillerizi emin olduktan sonra açıyorsanız.

Ben hatta WİNDOWS DEFENDER olmayan modifiyeli işletim sistemlerini kullanıyorum.
Aynen katılıyorum

ANTİVİRÜS YAZILIMLARI
Size nefes aldırmaz.

nejdetcan:

Risk...

ANTİVİRÜS YAZILIMLARI
Size nefes aldırmaz.

Bu yorumu okuyunca aklıma nereden geldiyse 33 sene önce okuduğum Ömer Seyfettin'in "Mermer Tezgah" isimli kısa hikayesi geldi.
Bir okuyun, sonra cevabınızı bekliyorum. ;)

free antivürülerin hepsini denedim. ve windows defender de kullandim. bunlarin görevini tam yapamadiklarini farketim yillik ücretli full versiyon Kaspersky Total Security aldim. pc asla kasmiyor ve pc her sekilde full koruma altinda

free antivürülerin hepsini denedim. ve windows defender de kullandim. bunlarin görevini tam yapamadiklarini farketim yillik ücretli full versiyon Kaspersky Total Security aldim. pc asla kasmiyor ve pc her sekilde full koruma altinda
Hiçbir Antivirüs %100 koruyamaz maalesef.

Hiçbir Antivirüs %100 koruyamaz maalesef.
Kaspersky Total Security net baglantmida sürekli süzgecten gecirmekte. ve trojan reklam uzantili web siteleri sürekli engelliyor bana giris izni vermiyor. kendi adima memunum. yeni yeni virusleri tanima yapamadigi icin oralarda tespiti tabiki ilk baslarda kacirir.

freelerde korur yanına bi anti malware kurdun mu tamamdır güvenlik duvarıda var sıkıntı olmaz merak etmeyin

Okumadım ama dinledim.
Düşünen insanın canlı olduğunu ….
yanılmaz keskin bir dikkatin, sırf düşüncesiz hayvanlara has bir haslet olduğunu,
düşüncesizliğin neticesi olan dikkati kendime meziyet saydığımdan
bu ahmak, aptal, düşüncesiz, görgüsüze dikkatin hakikatini öğretme teveccühünde bulunduğunuz için size şükran borçluyum teşekkür ederim.

"Estağfirullah"
Şöyle de algılasanız olur o zaman;
Motosikletim var ve 7/24 açık bir işletmenin önüne 2 kilitle kilitliyorum. Bana "-ne gerek var?" diyorlar.

@nejdetcan
"Eşeği önce sağlam kazığa bağla, sonra Allah'a havale et" dememişler boşuna!

1737637058080
Olur mu? Olur.
siz yine de tedbirinizi alın...

Konuyu görüntüleyenler

Geri