BİLGİSAYARA ANDROID TV KURMAK

fener09

Paylaşımcı
Konular
11
Forumdaşlar sizlerden bir ricada bulunacaktım affınıza sığınarak Bilgisayara Androıd tv kurmakla alakalı bununla alakalı nasıl bir yol izlemeliyim mümkünmüdür tşk ler

Forumdaşlar sizlerden bir ricada bulunacaktım affınıza sığınarak Bilgisayara Androıd tv kurmakla alakalı bununla alakalı nasıl bir yol izlemeliyim mümkünmüdür tşk ler
android-studio-2024.2.2.13-windows kurman gerekiyor

Windows altında çalışan Android emülatör mü yoksa saf android mi kurmak istiyorsunuz?

Münkün tabii ki lakin bence gereksiz. Tavsiyem windows üzerinde "LDPlayer 9" kurup kullanmanız. (Ben öyle kullanıyorum) Fazlasıyla işinizi görür ve kurulumu da gayet basittir.

bende ki bisayarın özellikleri bu
Windows 7 Home Premium 64-bit SP1
Intel Core i5 3230M 2.60GHz
Intel HD Graphics 4000
2048MB NVIDIA GeForce GT 740M
donanım yetersiz olduğu için hata veriyor

Cihazınız Windows 7 olduğu için en temiz yolu emülatör kurmak
Sizin cihaz android studio'yu kaldırmaz çalıştırsa da saç yoldurur. Windows 11 olsaydı WSA kurun derdim

bende ki bisayarın özellikleri bu
Windows 7 Home Premium 64-bit SP1
Intel Core i5 3230M 2.60GHz
Intel HD Graphics 4000
2048MB NVIDIA GeForce GT 740M
donanım yetersiz olduğu için hata veriyor

Bios'da sanallaştırma ( Sanal Makina ) açık mı. Açık değilse açmanız lazım

Cihazınız Windows 7 olduğu için en temiz yolu emülatör kurmak
Sizin cihaz android studio'yu kaldırmaz çalıştırsa da saç yoldurur. Windows 11 olsaydı WSA kurun derdim

Ben WSA kurdum hakikaten çok harika bununla birlikte LDPlayer'da ayrıca kurdum herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmıyorum sisteminize WSA kurulabilirmi bilmiyorum ama ben zorlamayayım diyorsanız LDPlayer kurun ve keyfini sürün

Münkün tabii ki lakin bence gereksiz. Tavsiyem windows üzerinde "LDPlayer 9" kurup kullanmanız. (Ben öyle kullanıyorum) Fazlasıyla işinizi görür ve kurulumu da gayet basittir.
kurdum fakat Vtbu uyarıyı verdi bir türlü haledemedim

Geri