Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
android-studio-2024.2.2.13-windows kurman gerekiyorForumdaşlar sizlerden bir ricada bulunacaktım affınıza sığınarak Bilgisayara Androıd tv kurmakla alakalı bununla alakalı nasıl bir yol izlemeliyim mümkünmüdür tşk ler
emülatörsüz saf android programıWindows altında çalışan Android emülatör mü yoksa saf android mi kurmak istiyorsunuz?
bende ki bisayarın özellikleri bu
Windows 7 Home Premium 64-bit SP1
Intel Core i5 3230M 2.60GHz
Intel HD Graphics 4000
2048MB NVIDIA GeForce GT 740M
donanım yetersiz olduğu için hata veriyor
Ben WSA kurdum hakikaten çok harika bununla birlikte LDPlayer'da ayrıca kurdum herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmıyorum sisteminize WSA kurulabilirmi bilmiyorum ama ben zorlamayayım diyorsanız LDPlayer kurun ve keyfini sürünCihazınız Windows 7 olduğu için en temiz yolu emülatör kurmak
Sizin cihaz android studio'yu kaldırmaz çalıştırsa da saç yoldurur. Windows 11 olsaydı WSA kurun derdim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Teşekkürler hocamBİLGİSAYARA ANDROID TV - GOOGLE TV KURMAK
iki tane videosu var.
tşk ler tam olarak aradığım buydu işte ama bendeki emektar bunu açarmı mesele orada saç baş yoldurmasın bizeBİLGİSAYARA ANDROID TV - GOOGLE TV KURMAK
iki tane videosu var.
kurdum fakat Ekli dosyayı görüntüle 4717bu uyarıyı verdi bir türlü haledemedim
bendeki win 7 hepsinde aynımı
bendeki win 7 hepsinde aynımı
Lenovo V580c
emektar