Bilgisayar için Emülatör

Kyrox user

Üye
Konular
17
Merhabalar. Masaüstü bilgisayarda cloudstream gibi uygulamalaı kullanabileceğim en iyi Emülatör hangisi? Ldplayer, BlueStacks ve s.

andoroid studio tüm tv tablet telefon kasmadan çalışır birde forumda konu açmıştım en stabil kasmayan android alt sistem kurup apk leri tek tıkla çalıştırıyorsun

andoroid studio tüm tv tablet telefon kasmadan çalışır birde forumda konu açmıştım en stabil kasmayan android alt sistem kurup apk leri tek tıkla çalıştırıyorsun
Android Studio'yu denedim bende hiçbir şekilde tam ekran olmuyor. Bide mouse tıklamıyor ekranda. Sinir bozucu biraz. LD player kurdum ilk sonra BlueStacks kurdum. BlueStacks iyi gibi gözüküyor. Ben sadece Cloudstream için kullanıyorum zaten.

Pc'de Blue Stacks ve Memu kurulu. Blue Stacks pc'yi biraz zorlamasına rağmen oldukça iyi ve kullanışlı bir emulatör. Uzun süredir bunu kullanıyorum.
Memu ise pek kullanışlı olmadığı için kurduktan sonra neredeyse hiç kullanmadım.

Merhabalar. Masaüstü bilgisayarda cloudstream gibi uygulamalaı kullanabileceğim en iyi Emülatör hangisi? Ldplayer, BlueStacks ve s.
En performanslı çalışan LDPlayer özellikle ayarlardan yüksek fps modunu açınca çok daha iyi çalışıyor

Konuyu görüntüleyenler

Geri