Kyrox user
Üye
- Konular
- 17
Merhabalar. Masaüstü bilgisayarda cloudstream gibi uygulamalaı kullanabileceğim en iyi Emülatör hangisi? Ldplayer, BlueStacks ve s.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Merhabalar. Masaüstü bilgisayarda cloudstream gibi uygulamalaı kullanabileceğim en iyi Emülatör hangisi? Ldplayer, BlueStacks ve s.
Android Studio'yu denedim bende hiçbir şekilde tam ekran olmuyor. Bide mouse tıklamıyor ekranda. Sinir bozucu biraz. LD player kurdum ilk sonra BlueStacks kurdum. BlueStacks iyi gibi gözüküyor. Ben sadece Cloudstream için kullanıyorum zaten.andoroid studio tüm tv tablet telefon kasmadan çalışır birde forumda konu açmıştım en stabil kasmayan android alt sistem kurup apk leri tek tıkla çalıştırıyorsun
En performanslı çalışan LDPlayer özellikle ayarlardan yüksek fps modunu açınca çok daha iyi çalışıyorMerhabalar. Masaüstü bilgisayarda cloudstream gibi uygulamalaı kullanabileceğim en iyi Emülatör hangisi? Ldplayer, BlueStacks ve s.