Uygulama çalışıyor ancak seriler ve filmler bölümünde sıkıntı var açmıyor ne zaman düzelir bilginiz var mı?Hayır, misafir olarak giriş yap'a basınca açılıyor direkt.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Uygulama çalışıyor ancak seriler ve filmler bölümünde sıkıntı var açmıyor ne zaman düzelir bilginiz var mı?Hayır, misafir olarak giriş yap'a basınca açılıyor direkt.
Dizi ve seriler klasörü eklendi ama açılmıyor geçici hata diyor ne zaman düzelir acabayeni sürüm yayında tüm dizi film klasörler eklendi eskisi gibi oldu mesajı bekleniyor@Batuhans
Film ve seriler kısmına ulaşılamıyor ne zaman düzelir?BilginSky 1.1 Sürümü yayınlandı
İndirme Linki :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
BilginSky 1.1 Sürümü yayınlandı
İndirme Linki :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
BilginSky 1.1 Sürümü yayınlandı
Filim ve dizi bölümünde sorun var düzelecek mi acaba?BilginSky 1.1 Sürümü yayınlandı
Ben de kullanıcıyım bilmiyorum dostumUygulama çalışıyor ancak seriler ve filmler bölümünde sıkıntı var açmıyor ne zaman düzelir bilginiz var mı?
Aynen ,bende de beyaz ekran yanıp sönüyor.Eskisini silip yenisini telegram hesabından boxda yükledim yine beyaz ekran yanıp sönüyor
Kapatılmış uygulamaUygulamaya giremiyorum tv boxda direk atıyor