BilginSky 1.1 (UYGULAMA KAPANMIŞTIR!)

Sorun Android sürümünde ise hiç iyi değil . Eski sürümlere görede ayarlanamazmı.

Gassal da alan adi diye hata çıkıyor

Homatics boxda alan adı hatası geliştiriciye iletin diyor Batuhan Bey.

Homatics boxda alan adı hatası geliştiriciye iletin diyor Batuhan Bey.
Arka planda herhangi bir VPN açık ise bu hatayı alabilirsiniz. Eğer VPN hizmeti açık ise, lütfen kapatın ve uygulamayı yeniden başlatın. Bu işlemden sonra sorunun devam etmemesi gerekiyor. Şu anda aktif olarak kontrol ediyorum ve bu tarz bir sorun bulunmuyor. Ancak, yurt dışında bulunuyorsanız, şu an için uğraşmayın çünkü şu an için yurt dışı erişimi kapalı.

Ayrıca, bundan sonra forumda çok aktif olamayabilirim. Bu nedenle, sorunlarınızı doğrudan geliştirici ekibine iletmek isterseniz, uygulama içerisindeki ayarlar kısmında bulunan e-posta adresine mail gönderebilirsiniz. Burada e-posta adresi paylaşmanın yasak olup olmadığını bilmediğim için yazmıyorum. Ancak, e-postalarınızı inceleyen ekip size mutlaka dönüş yapacaktır.

TVbox ve PC ( BlueStacks ) de çalışmadı. Cep telefonda çalışıyor.

Eski sürümü android boxda izliyordum yeni sürüm sadece cep telefonumda çalıştı , spybox s11 android box cihazımda yükleyince beyaz ekran oluyor ve ekranı kitliyor dolayısıyla açılmıyor , hem uydu alıcı hem android box olduğu için pahalı bir cihaz ama androidi yetersiz 7 , yüzde 90 yüklü programlar bu sorun yapar mı

Android tvde Sprung bendede var açılmıyor. Yurt dışındayım. Bizleri ikinci plana atmayın lütfen

Arka planda herhangi bir VPN açık ise bu hatayı alabilirsiniz. Eğer VPN hizmeti açık ise, lütfen kapatın ve uygulamayı yeniden başlatın. Bu işlemden sonra sorunun devam etmemesi gerekiyor. Şu anda aktif olarak kontrol ediyorum ve bu tarz bir sorun bulunmuyor. Ancak, yurt dışında bulunuyorsanız, şu an için uğraşmayın çünkü şu an için yurt dışı erişimi kapalı.

Ayrıca, bundan sonra forumda çok aktif olamayabilirim. Bu nedenle, sorunlarınızı doğrudan geliştirici ekibine iletmek isterseniz, uygulama içerisindeki ayarlar kısmında bulunan e-posta adresine mail gönderebilirsiniz. Burada e-posta adresi paylaşmanın yasak olup olmadığını bilmediğim için yazmıyorum. Ancak, e-postalarınızı inceleyen ekip size mutlaka dönüş yapacaktır.
Yurt dışındayım .Android tvde açılmıyor ama Android cep tellerden açılıyor sorun başka olmasın.eğer dediğiniz gibi Yurt dışı kapalı ise bizleri ikinci plana atmayın bizlerde faydalanalım

BilginSky'ı TV BOX'ta Ana Ekrana getirmek için ayrıca yanında bunu da yükleyebilirsiniz. (bana ait değil)

Bu arada aynı evin içinde kardeşimin android boxunda açılıyor android 9 onun ki.

Konuyu görüntüleyenler

Geri