Dgreen77
Üye
- Konular
- 4
Android sürümüm 11 bende çalışıyor ondan olmasın. Mi Box S 2.nesil'de çalışıyor.Downloader ile direkt tv üzerinden yükledim yinede aynı hatayı veriyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Android sürümüm 11 bende çalışıyor ondan olmasın. Mi Box S 2.nesil'de çalışıyor.Downloader ile direkt tv üzerinden yükledim yinede aynı hatayı veriyor
Minimum destek android 5 gözüküyor, android 8'de çalışması lazım pratikte.Siz sordunuzda yazdım. Sorun sürümdemi bilemem olabilirde
Düzeltildi. Uygulamayı kapatıp açarak yeniden deneyin. Ancak yurt dışında bulunuyorsanız, sorun devam edecektir. Teknik sebeplerden dolayı yurt dışı erişimi VOD kısmında kapalı.Gassal da alan adi diye hata çıkıyor
Emeğine sağlık güzel bir uygulamaBilginSky 1.0 Sürümü yayınlandı
İndirme Linki :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Hayret bir türlü çalıştıramadımMinimum destek android 5 gözüküyor, android 8'de çalışması lazım pratikte.
Arka planda herhangi bir VPN açık ise bu hatayı alabilirsiniz. Eğer VPN hizmeti açık ise, lütfen kapatın ve uygulamayı yeniden başlatın. Bu işlemden sonra sorunun devam etmemesi gerekiyor. Şu anda aktif olarak kontrol ediyorum ve bu tarz bir sorun bulunmuyor. Ancak, yurt dışında bulunuyorsanız, şu an için uğraşmayın çünkü şu an için yurt dışı erişimi kapalı.Homatics boxda alan adı hatası geliştiriciye iletin diyor Batuhan Bey.
Yurt dışındayım .Android tvde açılmıyor ama Android cep tellerden açılıyor sorun başka olmasın.eğer dediğiniz gibi Yurt dışı kapalı ise bizleri ikinci plana atmayın bizlerde faydalanalımArka planda herhangi bir VPN açık ise bu hatayı alabilirsiniz. Eğer VPN hizmeti açık ise, lütfen kapatın ve uygulamayı yeniden başlatın. Bu işlemden sonra sorunun devam etmemesi gerekiyor. Şu anda aktif olarak kontrol ediyorum ve bu tarz bir sorun bulunmuyor. Ancak, yurt dışında bulunuyorsanız, şu an için uğraşmayın çünkü şu an için yurt dışı erişimi kapalı.
Ayrıca, bundan sonra forumda çok aktif olamayabilirim. Bu nedenle, sorunlarınızı doğrudan geliştirici ekibine iletmek isterseniz, uygulama içerisindeki ayarlar kısmında bulunan e-posta adresine mail gönderebilirsiniz. Burada e-posta adresi paylaşmanın yasak olup olmadığını bilmediğim için yazmıyorum. Ancak, e-postalarınızı inceleyen ekip size mutlaka dönüş yapacaktır.
Emeyine sağlik güzel paylaṣim gayet güzel olmušBilginSky 1.0 Sürümü yayınlandı
İndirme Linki :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
BilginSky'ı TV BOX'ta Ana Ekrana getirmek için ayrıca yanında bunu da yükleyebilirsiniz. (bana ait değil) |
Msi app player yükleyin ( bluestacks aynısı ) onda çalışırTVbox ve PC ( BlueStacks ) de çalışmadı. Cep telefonda çalışıyor.