Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Yok ben yapmadımElinize Sağlık, Başarılarınız daim olsun hocam![]()
ya o olay sanırım mobil uygulama ile ilgili mobil olunca boxlarda bazı uygulamalar launcher olmadan gozukmuyorAndroid & Google TV'de kurduktan sonra ana ekranda uygulamalar içinde gözükmüyor (inat box,rec box vs) gibi farklı launcher uygulaması ya da Sideload Launcher'ı indirmek gerekiyor BilginSky'ı kolayca açabilmek için. Tv&Box uyumunu güncellemeyle ileride düzeltirseler daha iyi olur. Kumanda uyumlu zaten kullanımı rahat.
ya o olay sanırım mobil uygulama ile ilgili mobil olunca boxlarda bazı uygulamalar launcher olmadan gozukmuyor
Forum aramada nedendir bilmiyorum çıkmadı, evet önceden paylaşılmış kusura bakmayınDaha öncekinin aynısı BilginSky
moderatör bunu yaparsa cemaatForum aramada nedendir bilmiyorum çıkmadı, evet önceden paylaşılmış kusura bakmayınNeyse tekrardan hortlatmış olduk diyelim.
![]()
Sevgili @Latte nin şu konsunu gözdem geçirdiniz mi?Android & Google TV'de kurduktan sonra ana ekranda uygulamalar içinde gözükmüyor (inat box,rec box vs) gibi farklı launcher uygulaması ya da Sideload Launcher'ı indirmek gerekiyor BilginSky'ı kolayca açabilmek için. Tv&Box uyumunu güncellemeyle ileride düzeltirseler daha iyi olur. Kumanda uyumlu zaten kullanımı rahat.
Cemaat de abdest alıp düzgün namaz kılmayı bilmelimoderatör bunu yaparsa cemaat![]()
İndirdim fakat yüklemiyor sebebi nedir acaba?Bilgin Tv'nin desteğinin sona ermesin ardından, devamı niteliğinde geliştirilen yeni uygulaması.
İlk izleminde gerek sade ve bir o kadar zengin arayüzü ile gönülleri fetheder bu program.
Emülatör üzerinden kurdum ve denedim, sıkıntısız çalışmaktadır.
İster Mail hesabınıza üyelik açarak kendi film vs içerikleri hesabınıza ekleyip izleyebiliyorsunuz,
isterseniz misafir olarak direkt giriş yapabiliyorsunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 2998
Ekli dosyayı görüntüle 2999
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.