BiLGiNSKY 1.0 YAYINDA

LAperdesi 

Moderatör
Konular
55
Uygulama Kapanmıştır!

Son düzenleme:
Elinize Sağlık, Başarılarınız daim olsun hocam :)

Elinize Sağlık, Başarılarınız daim olsun hocam :)
Yok ben yapmadım :)
Netten buldum görür görmez paylaşımını yapayım dedim, geliştirici arkadaş aramızdadır veya aramıza katılır umarım.

bu konu yokmuydu ya sanki altına baya mesaj yazmıştık :D valla burdan da yazıyım 2024 favori dizi film uygulaması bence net buydu bilgin tv yeni sürümü arayuz guzel tv bölumu iyi eskisine göre açık ara iyi film dizi malesefe açık ara kötü eskisi üst düzeydi netf de 6 dıl fılan mı desem apple klasörlerı tv dizi seri filimler egtm talk showlar fılan yani anlatılmaz yaşanır gibiydi :)

Android & Google TV'de kurduktan sonra ana ekranda uygulamalar içinde gözükmüyor (inat box,rec box vs) gibi farklı launcher uygulaması ya da Sideload Launcher'ı indirmek gerekiyor BilginSky'ı kolayca açabilmek için. Tv&Box uyumunu güncellemeyle ileride düzeltirseler daha iyi olur. Kumanda uyumlu zaten kullanımı rahat.

Android & Google TV'de kurduktan sonra ana ekranda uygulamalar içinde gözükmüyor (inat box,rec box vs) gibi farklı launcher uygulaması ya da Sideload Launcher'ı indirmek gerekiyor BilginSky'ı kolayca açabilmek için. Tv&Box uyumunu güncellemeyle ileride düzeltirseler daha iyi olur. Kumanda uyumlu zaten kullanımı rahat.
ya o olay sanırım mobil uygulama ile ilgili mobil olunca boxlarda bazı uygulamalar launcher olmadan gozukmuyor

Sevgili @Latte nin şu konsunu gözdem geçirdiniz mi?

Merhaba ellerinize emeğinize sağlık sunumnuza teşekkür ederim daha önceki versiyonlarda haftalık diziler çıkıyordu ama bu versiyonda göremedim şimdiden teşekkür ederim

Bilgin Tv'nin desteğinin sona ermesin ardından, devamı niteliğinde geliştirilen yeni uygulaması.
İlk izleminde gerek sade ve bir o kadar zengin arayüzü ile gönülleri fetheder bu program.
Emülatör üzerinden kurdum ve denedim, sıkıntısız çalışmaktadır.
İster Mail hesabınıza üyelik açarak kendi film vs içerikleri hesabınıza ekleyip izleyebiliyorsunuz,
isterseniz misafir olarak direkt giriş yapabiliyorsunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 2998
Ekli dosyayı görüntüle 2999
İndirdim fakat yüklemiyor sebebi nedir acaba?

Emeği geçen herkesin Ellerinize sağlık güzel bir uygulama yapmışsınız
Dizi bölümü eklerseniz ve
Favoriler diye bir bölüm eklerseniz uygulama çok güzel olur

Yüklendi fakat açılmıyor..Siyah ekran betaz ekran deyişip duruyor..

Azerbaycandan içerikler açılmıyor

Konuyu görüntüleyenler

Geri