bilgin gitti mi??

Daha önce hiç kullanmadım, bu kadar muhabbeti dönünce şimdi merak edip kurdum ve sıkıntı yaşamadan açtım. Vpn kullanımına izin vermiyor. Tv bölümünde bir kaç deneme yaptım, malumlar hariç açılıyor.Filmler ve seriler bölümünde veriler yüklenirken kasıp kendini kapatıyor. Sanırım bahsedilen güncellemeden sonra sorun kalmaz.

Daha önce hiç kullanmadım, bu kadar muhabbeti dönünce şimdi merak edip kurdum ve sıkıntı yaşamadan açtım. Vpn kullanımına izin vermiyor. Tv bölümünde bir kaç deneme yaptım, malumlar hariç açılıyor.Filmler ve seriler bölümünde veriler yüklenirken kasıp kendini kapatıyor. Sanırım bahsedilen güncellemeden sonra sorun kalmaz.
şöyle söyliyim tv yerını kullanmıyorum açıkcası dizi fil tv dizisi platformlar fılan kısmı baya hızlı guncel di netflx şuan bıraz eksık gıbı cem yılmaz fılan ekstra şeyler de var bide dil seçenekleri mesela ntflx de 5 6 dılı de koyuyor ya gerçi gereksiz detaylar sorsan sürekli açıyomuyum yok tv dızısı konusunda ama hudutsuz sevda kendı sitesinde bile 5 gun vermeyıp dısneye verınce ordan açılabılıyor :)

harika uygulama tek geçerim apple tv olması yeter .

Dört gözle bekliyorum Bilgin uygulamasını :)

Son düzenleme:
digital evren tv ,Youtube kanalı var ve uydu alıcı android box incelemeleri yapıyor. Burada mesajını görünce selam verdim.

Bilgin i Mİbox da aktif olarak kullanıyorum vpn vs bişey de kullanmıyorum. Bilgin de eğitim seti var Almanca,İngilizce,Gitar vs vs . Bunlar için kullanıyorum hergün kesin giriyorum 45 dk 1 saat falan . Kullandığım internet TURKNET .Forumda arkadaşların VPN kullan vs dediği her siteye hiç sorunsuz giriyorum . Yani TURKNET sayesinde demiyorum ama TURKNET kullanıyorum ve hiçbirşey için VPN gerekmiyor diyeyim .

Batuhan:
Bilgilendirme

Değerli kullanıcılarımız,

Son zamanlarda birçok kullanıcımızdan Bilgin TV'ye giriş yaparken uygulamanın açılmadığına dair geri bildirimler alıyoruz. Bu durumun sizler için ne kadar can sıkıcı olduğunun farkındayız. Sorunun temel nedeni, kısa bir süre sonra Bilgin TV’nin güncellenerek yerini yeni mobil uygulamamız BilginSky'a bırakacak olmasıdır.

Bu geçiş sürecinde bazı kullanıcılarımız, yeni uygulamamız yayınlanana kadar (yani Bilgin TV, BilginSky'e dönüşene dek) maalesef bu tür giriş sorunları yaşayabilir. Ancak en kısa sürede güncellemeyi tamamlayarak BilginSky’i kullanıma sunmak için çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz.

Anlayışınız için teşekkür eder, sabrınız için minnettarız.

Bilgin TV Ekibi

Yakında yayınlanacak olan BilginSky'e ait bazı ekran görüntüleri

Batuhan:
Bilgilendirme

Son zamanlarda birçok kullanıcımızdan Bilgin TV'ye giriş yaparken uygulamanın açılmadığına dair geri bildirimler alıyoruz. Bu durumun sizler için ne kadar can sıkıcı olduğunun farkındayız. Sorunun temel nedeni, kısa bir süre sonra Bilgin TV’nin güncellenerek yerini yeni mobil uygulamamız BilginSky'a bırakacak olmasıdır.

Bu geçiş sürecinde bazı kullanıcılarımız, yeni uygulamamız yayınlanana kadar (yani Bilgin TV, BilginSky'e dönüşene dek) maalesef bu tür giriş sorunları yaşayabilir. Ancak en kısa sürede güncellemeyi tamamlayarak BilginSky’i kullanıma sunmak için çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz.

Bilgin TV Ekibi

ekran görüntüleri de atsaydınzı keşke :) valla ftbl kısmını kullanmasam da film dizi olayını bozmasa yeterli apple+ klasörü netflix 5 6 dil seçimi tv dizisi ekstra ekstra gain hulu vs fılan o kısımlarda çok net kullandıgım uygulamaların her birinden birer özellik yeterli geliyor zaten cihaza ne reklam engelliyici kurdum bu zamana kadar ne de vpn ne varsa bizde yarayan o da fazlasıyla iş görüyor

ekran görüntüleri de atsaydınzı keşke :) valla ftbl kısmını kullanmasam da film dizi olayını bozmasa yeterli apple+ klasörü netflix 5 6 dil seçimi tv dizisi ekstra ekstra gain hulu vs fılan o kısımlarda çok net kullandıgım uygulamaların her birinden birer özellik yeterli geliyor zaten cihaza ne reklam engelliyici kurdum bu zamana kadar ne de vpn ne varsa bizde yarayan o da fazlasıyla iş görüyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-12-18-22-24-27-272_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2024-12-18-22-24-27-272_org.telegram.messenger.jpg
    744.4 KB · Görüntüleme: 20
bu sefer keşke box olsa gerçi kumandda ile iyi çalışıyodu sorun da yoktu içerik bozmasa iyi dizi platform kalsörleri sanki bozulucak mobil gibi görunucek havası sezdim hayırlısı :)

İnşaallah tv kısmında ileri geri tuşlarıyla kanal geçişlerini bozmazlar.benimde severek kullandığım programdı.

Batuhan:
Bilgilendirme

Bilgin TV Ekibi

Kral uygulamanızın indirme linkini hiç biryerde bulamadım link atma şansın varmıdır

Geri