Beleş TiVi - Google Play'de! 🚀 v3.3 Yayınlandı

Plus yazınca belgeseller de geldi süper oldu teşekkürler. Spor yazsak sporlar da gelir mi hocam. Yapın bir güzellik. 😊

Çok teşekkür ederim. Güle güle kullanın.

Google dns olmadan bir dener misiniz?

Ayarlarda ek listeye plus yazıp kaydedin

Apk paylaşımı yapmıyorum hocam artık.Sadece Google playde

Eğer bu ekranda kalıyorsa internet ile ilgili bir problem var demektir. Eğer güvenli internet hizmetiniz varsa kapatıp dener misiniz?
Oldu teşekkürler açıkmış güvenli internet kapattım

Bendede 4. 5. Dakika sürüyor Bekliyor
Sorunu güneş DNS açtım hemen girdi
Cihaz next start 4k pro
İnternet türknet

Google playde mevcut uygulama. Ön belleği silip tekrar deneyin. Plus yazınca oluyorsa normal yayınlar da sorunsuz açılır.
Sağolun teşekkürler az bı sure sonra kanallar geldi. Başarılarınızın devamını dilerim

Eline sağlık. Teşekkürler.

Güzel program elinize sağlık teşekkürler

Kendimize ait m3u listelerinde şöyle bir durum oluyor yayının formatı gereği 3..5..10 dk vesair sonrası yayında donma yada kesilme oluyor bu durumu aşmak için seçili kaynağı yeniden başlat 're-play' özelliği olan bir güncelleme çok faydalı olur.

Google playde çıkmadı tv de apk nasıl indireceğim ?

Teşekkürler kullanışlı bir uygulama

İlk çıktığından beri kullanıyorum. Hızlı ve kullanışlı. Teşekkürler.

Ekli dosyayı görüntüle 21217

Günlerdir üzerinde uğraştığımız, sizlerin testleriyle ve harika geri dönüşleriyle şekillenen Beleş TiVi, Google Play'in zorlu onay süreçlerini geçerek an itibarıyla mağazada yayınlandı!

Test sürecinde destek olan tüm forum üyelerine sonsuz teşekkürler, bu uygulama hepimizin eseri. Artık APK ile uğraşmadan direkt mağazadan kurabilirsiniz:
👉 [
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
]
Uygulamanız gerçekten süper ötesi. 👏 Ancak bir konuda revize yapılabilir mi?

Örneğin 100. kanala kadar ilerledim. Kumandadan doğrudan 1 tuşuna bastığımda 1. kanala geçmesi gerekirken şu anda bu şekilde bir özellik bulunmuyor.

Kumandadaki kanal numarasına doğrudan basarak ilgili kanala geçiş özelliğini de ekleyebilir misiniz? Örneğin 25’e basıldığında 25. kanal, 100’e basıldığında 100. kanal açılmalı.

Bu özellik de eklenirse uygulama çok daha kullanışlı olacaktır. Teşekkürler.

Trtspor çalışmıyor müsait olunca ilgilenir misiniz kolay gelsin

ellerinize sağlık.

Geri