Benim cihaz da desteklemiyor apkcombo sitesinden beleştivi apk yı indirdim apkcombo installer ile yükledim şuan çalışıyor cihazım x96 mini 1 gbgoogle play dışında link var mı android tv im google dan indiremiyor
Çok teşekkürler. Favoriler kısmında numaralandırma mevcut. Favorilere alırsanız tuşlama yaparak kanal değiştirebilirsiniz.Ellerinize sağlık. Çok güzel bir uygulama olmuş.
Eğer geliştirmeyi düşünürseniz "kanal numarası" seçeneğini de ekleyebilir misiniz? Tuşlu kumandalarda kanallar arası geçişi kolaylaştıracağına inanıyorum.
Ne demek istediğinizi anlamadımSayın beleş tv play Store'den yayınları güncelleyiniz
üstadım apk dosyasına ulaşamadık![]()
google play dışında link var mı android tv im google dan indiremiyor
Hocam teşekkürler. Kanal d yide ekleme şansınız varmı
Merhaba uygulamanız çok güzel. Ancak en çok seyir edilen Kanal D ve CNN Türk yok. Bu iki kanal niye eksik anlayamadım
Çok teşekkür ederim. Güle güle kullanınBir sürü tv uygulaması yükledim, gerçekten en sade, kolay ve iyi çalışanı bu uygulama tebrikler teşekkür ederim..
Aleykümselam. Çok teşekkürler güzel sözleriniz için. Güle güle kullanınSelamın aleyküm, kardeşim 10 numara 5 yıldız uygulama yapmışsınız, elinize kolunuza yüreğinize sağlık. İzlemeye doyamıyorum proğramı, çok sağlıklı çok güzel bir proğram. Başarılarınızın devamını dilerim...
Benimde bir kaç sıkıntım var;
1-cnn türk kanalını eklermisiniz?
2-Ntv kanalınının epg si konTv nin yayın akışını almış.
3-TCL 55C655 Tv de proğram sıkıntısız çalışıyor ama hiremco x6 android box cihazda ses sıkıntısız gelirken görüntü kesik kesik geliyor.
Her iki cihazdada kablolu internet bağlantısı mevcut, 200 mbps internet hızı mevcut.
Bu sıkıntılara bi bakarsanız sevinirim.
Teşekkürler
İyi çalışmalar.
Yayınlar düzenli olarak güncelleniyormu ATV nin yayın akışı sıkıntı oluyor bazenÇok teşekkürler. Favoriler kısmında numaralandırma mevcut. Favorilere alırsanız tuşlama yaparak kanal değiştirebilirsiniz.
Ne demek istediğinizi anlamadım
apk paylaşmıyorum artık
Ayarlardan ek listeye plus yazıp kaydedin
Çok teşekkür ederim. Güle güle kullanın
Aleykümselam. Çok teşekkürler güzel sözleriniz için. Güle güle kullanın
Ayarlardan ek listeye plus yazıp kaydedin.
Epg konusunda bazı sıkıntılar var farkındayım. Sonraki güncellemede düzeltmeye çalışacağım
Arkadaşım bende yazdım cevap alamadım amazon friestickte izliyorduk son güncelleme ile kapattı sanırım. Uygulamadaki indirme linki de denedim olmadı malesef.google play dışında link var mı android tv im google dan indiremiyor
Liste komple gitti ayar sayfasında kalıyor.
Beleş Tivi listeleri güncellenebilirse çok iyi olur. Bazı kanallar açılmıyor. Bazıları da çok geç açılıyor. Emeğinize sağlık, saygılarımla.
Sadece Google Playden indirilebiliyor. Apk paylaşımı yapmıyorumArkadaşım bende yazdım cevap alamadım amazon friestickte izliyorduk son güncelleme ile kapattı sanırım. Uygulamadaki indirme linki de denedim olmadı malesef.