mehmet çelik1
Paylaşımcı
Favori yedeğini ana dizin değilde, indirilenler klasörüne atsa, ve yüklerken oradan yüklese daha iyi olurdu. Ana dizine erişim engeli nedeniyle kolay girilemiyor. Cloudstream'da olduğu gibi.
Benim cihaz da desteklemiyor apkcombo sitesinden beleştivi apk yı indirdim apkcombo installer ile yükledim şuan çalışıyor cihazım x96 mini 1 gbGoogley Playde benim Android cihaz desteklemiyor. APKpure ve Aptoiden indirdim onlari da kabul etmedi.
Bende aynı sorunu yaşıyordum.cx dosya yöneticini kurdum.android/data kısmına girebiliyorum.ama dediğiniz gibi yapılabilirse daha iyi olur.Favori yedeğini ana dizin değilde, indirilenler klasörüne atsa, ve yüklerken oradan yüklese daha iyi olurdu. Ana dizine erişim engeli nedeniyle kolay girilemiyor. Cloudstream'da olduğu gibi.
Galiba gelmeyecekselamlar hocam çok iyi olmuş ama Azerbaycan kanallarından idman tv ve cbc sport eklenirse çok mutlu olurum gerçekten çok başarılı elinize sağlık
Google Play'de varRica etsem apk dosyasını paylaşabilir misiniz
Çok teşekkürlerDün yükledim uygulamayı çok güzel olmuş sanki televizyonda dolaşmak gibi keyif veriyor tebrikler elinize sağlık ekran bölünmesine güzel. Bende 4 ekranda. Calışıyor süper
Yayın linklerinde bazen sıkıntı olabiliyor. Güncel tutmaya çalışıyorumselam CNN TÜRK VE TARİH TV Yayın yok siyah ekranda kalıyor zayıf sinyal yazısı çıkıyor 3 defa deniyor sıradaki kanala geçiyor
Sonraki güncellemede daha basit hale getireceğimFavori yedeğini ana dizin değilde, indirilenler klasörüne atsa, ve yüklerken oradan yüklese daha iyi olurdu. Ana dizine erişim engeli nedeniyle kolay girilemiyor. Cloudstream'da olduğu gibi.
Sıkıntı çıkarabilecek kanalları listeye eklemiyorumselamlar hocam çok iyi olmuş ama Azerbaycan kanallarından idman tv ve cbc sport eklenirse çok mutlu olurum gerçekten çok başarılı elinize sağlık
Aslında altyapı aynı. Güncel versiyonu google playden indirip tekrar kontrol edin lütfen.3.1 versiyonu android9 tv de calışıyordu ama 3.3 acılmıyor bile, bir sonraki versiyonda düzeltebilir misiniz lütfen?
Ücretsiz linkleri kullanıyorum. Yayın neye izin veriyorsa o kadar geri alabiliyoruz.Valla uygulama süper gayet başarılı çok beğendim tv-plus dan tek eksiği yayını geri sarma özelliği olmaması
Google play dışında yüklemeler de açılmayabilir.Selamlar Beleş TiVi'yi Fire TV ye indirdim fakat böyle bir hata aliyorum acarken.