Beleş TiVi - Google Play'de! 🚀 v3.3 Yayınlandı

Favori yedeğini ana dizin değilde, indirilenler klasörüne atsa, ve yüklerken oradan yüklese daha iyi olurdu. Ana dizine erişim engeli nedeniyle kolay girilemiyor. Cloudstream'da olduğu gibi.

Googley Playde benim Android cihaz desteklemiyor. APKpure ve Aptoiden indirdim onlari da kabul etmedi.
Benim cihaz da desteklemiyor apkcombo sitesinden beleştivi apk yı indirdim apkcombo installer ile yükledim şuan çalışıyor cihazım x96 mini 1 gb

Selamlar bunu nasil Fire TV'me indiririm?

selamlar hocam çok iyi olmuş ama Azerbaycan kanallarından idman tv ve cbc sport eklenirse çok mutlu olurum gerçekten çok başarılı elinize sağlık

Selamlar Beleş TiVi'yi Fire TV ye indirdim fakat böyle bir hata aliyorum acarken.

Ekli dosyalar

• IMG_1221.jpg
    IMG_1221.jpg
    278.3 KB · Görüntüleme: 23
Favori yedeğini ana dizin değilde, indirilenler klasörüne atsa, ve yüklerken oradan yüklese daha iyi olurdu. Ana dizine erişim engeli nedeniyle kolay girilemiyor. Cloudstream'da olduğu gibi.
Bende aynı sorunu yaşıyordum.cx dosya yöneticini kurdum.android/data kısmına girebiliyorum.ama dediğiniz gibi yapılabilirse daha iyi olur.

Valla uygulama süper gayet başarılı çok beğendim tv-plus dan tek eksiği yayını geri sarma özelliği olmaması

3.1 versiyonu android9 tv de calışıyordu ama 3.3 acılmıyor bile, bir sonraki versiyonda düzeltebilir misiniz lütfen?

Dün yükledim uygulamayı çok güzel olmuş sanki televizyonda dolaşmak gibi keyif veriyor tebrikler elinize sağlık ekran bölünmesine güzel. Bende 4 ekranda. Calışıyor süper
Çok teşekkürler
selam CNN TÜRK VE TARİH TV Yayın yok siyah ekranda kalıyor zayıf sinyal yazısı çıkıyor 3 defa deniyor sıradaki kanala geçiyor
Yayın linklerinde bazen sıkıntı olabiliyor. Güncel tutmaya çalışıyorum
Sonraki güncellemede daha basit hale getireceğim
selamlar hocam çok iyi olmuş ama Azerbaycan kanallarından idman tv ve cbc sport eklenirse çok mutlu olurum gerçekten çok başarılı elinize sağlık
Sıkıntı çıkarabilecek kanalları listeye eklemiyorum
3.1 versiyonu android9 tv de calışıyordu ama 3.3 acılmıyor bile, bir sonraki versiyonda düzeltebilir misiniz lütfen?
Aslında altyapı aynı. Güncel versiyonu google playden indirip tekrar kontrol edin lütfen.
Valla uygulama süper gayet başarılı çok beğendim tv-plus dan tek eksiği yayını geri sarma özelliği olmaması
Ücretsiz linkleri kullanıyorum. Yayın neye izin veriyorsa o kadar geri alabiliyoruz.

Ellerinize sağlık. Çok güzel bir uygulama olmuş.
Eğer geliştirmeyi düşünürseniz "kanal numarası" seçeneğini de ekleyebilir misiniz? Tuşlu kumandalarda kanallar arası geçişi kolaylaştıracağına inanıyorum.

FB ile ilgili midir bilinmez TV100 açılmıyor bilginize.

Sayın beleş tv play Store'den yayınları güncelleyiniz

ATV ve bir kaç yayın sıkıntılı,

üstadım apk dosyasına ulaşamadık :(

Hocam teşekkürler. Kanal d yide ekleme şansınız varmı

Merhaba uygulamanız çok güzel. Ancak en çok seyir edilen Kanal D ve CNN Türk yok. Bu iki kanal niye eksik anlayamadım

google play dışında link var mı android tv im google dan indiremiyor

Geri