Can reis işteyim eve gidince yazacğı m insallah eline emeğine sağlıkİki cnntürk'de silip yeni bir cnn ekledim deneyip bana çalışıp çalışmadığını yazabilir misiniz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Can reis işteyim eve gidince yazacğı m insallah eline emeğine sağlıkİki cnntürk'de silip yeni bir cnn ekledim deneyip bana çalışıp çalışmadığını yazabilir misiniz?
pek ihtimal vermiyorum, çünkü bu konuda çok hassaslar. sunucuları yetersiz olabilir mi?baskalari kullaniyor olabilir listeyi
reis suan cnntürk calisiypr ekol tv eklemisien dahada güzel olmus hep diyorum bise türkswt kanallwrı yeter morpakete sinema pakete vs gerek yok emeğine sağlıkCan reis işteyim eve gidince yazacğı m insallah eline emeğine sağlık
Kral CnnTürk simdi söyle oldu 1 dkkda 1 10 saniye donuyor devam ediyor bilgin olsun acelesi yok dilediğin müsait oldugun xaman güncellersen sevinirim daha hd olmasına gerek yok
Bende çalışıyor ikiside ama yinede bir alternatif kanal ekledim ikisinede deneyip bana çalışıp çalışmadığını yazar mısınızA haber donuyor, cnn türk de donuyor, diğerleri sıkıntısız reis. Müsait bir zamanında bakarsan seviniriz. En sorunsuz liste, mibox'da bu listeyi kullanıyorum, muhteşemsin.
2. Eklediğin donmuyor test edildi emeğine sağlık tekrardanBende çalışıyor ikiside ama yinede bir alternatif kanal ekledim ikisinede deneyip bana çalışıp çalışmadığını yazar mısınız
A haberde gitmiş reis ilki hep donuyor 2. Siyah ekran2. Eklediğin donmuyor test edildi emeğine sağlık tekrardan![]()
A Haber 1 hala çok donuyorA Habere bir daha bakar mısın linki değiştirdim
Tamam görüntülüyorum reis 2. cnntürk çok süper olmus akıcı birinci siyah ekran tekrardan bilgin olsun ister kaldır ister kaldır, A haber 2. Süper çalısıyor kaynakcsüperA Habere bir daha bakar mısın linki değiştirdim
CNN 1 siyah ekranA Haber 1 hala çok donuyor
Alternatif 2 çalışıyor![]()
Aynen öyle genelde farkettim en cok cnn gidiyor nedese diğerleri süper inssallah bu cnn uzun ömürlü olucakCNN 1 siyah ekran
CNN alternatif çalışıyor![]()
A Haber 1 hala çok donuyor
Alternatif 2 çalışıyor![]()
O zamana alternatif 1 i kaldırım ikisinden deCNN 1 siyah ekran
CNN alternatif çalışıyor![]()
Reis atv maç yayında çok kötü donuyor bilgin olsun türkiye kupası macı varya baska yere geçtim malesefAynen öyle genelde farkettim en cok cnn gidiyor nedese diğerleri süper inssallah bu cnn uzun ömürlü olucak
Yeni gördüm reis en kısa sürede düzelticemReis atv maç yayında çok kötü donuyor bilgin olsun türkiye kupası macı varya baska yere geçtim malesef![]()
SeviliyorsunYeni gördüm reis en kısa sürede düzelticem
Yüksek kaliteli yeni bir link ekledimReis atv maç yayında çok kötü donuyor bilgin olsun türkiye kupası macı varya baska yere geçtim malesef![]()
Kral acılmıyor bilgin olsunYüksek kaliteli yeni bir link ekledim