Öneri Bekx M3U Listesi

Yayınlar da Donma varmı?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Bence başlığı değiştir :) şuana kadar foruma gelmiş en iyi , en aktif m3u muhteşem çalisiyor ailemden ne kadar dua aliyorsun bir bilsen :) liste sorunsuz donma yok tüm türksat kanalları sorunsuz ❤️

Kral CnnTürk simdi söyle oldu 1 dkkda 1 10 saniye donuyor devam ediyor bilgin olsun acelesi yok dilediğin müsait oldugun xaman güncellersen sevinirim daha hd olmasına gerek yok

A haber donuyor, cnn türk de donuyor, diğerleri sıkıntısız reis. Müsait bir zamanında bakarsan seviniriz. En sorunsuz liste, mibox'da bu listeyi kullanıyorum, muhteşemsin.

Kral CnnTürk simdi söyle oldu 1 dkkda 1 10 saniye donuyor devam ediyor bilgin olsun acelesi yok dilediğin müsait oldugun xaman güncellersen sevinirim daha hd olmasına gerek yok
A haber donuyor, cnn türk de donuyor, diğerleri sıkıntısız reis. Müsait bir zamanında bakarsan seviniriz. En sorunsuz liste, mibox'da bu listeyi kullanıyorum, muhteşemsin.
Bende çalışıyor ikiside ama yinede bir alternatif kanal ekledim ikisinede deneyip bana çalışıp çalışmadığını yazar mısınız

Geri