Öneri BEIN SINEMA ve ŞİFRELİ kanallar kaynak m3u8

Ben de beğendim ;)) Teşekkürler.

Kanallar biraz geç açılıyor, ama önemli olan llnklerin ölmemesi. Böyle değişik linklerden kendime ne kadar liste yaptıysam linkler öldü. Bakalım bunlar ne kadar gidecek. Eline sağlık.

Teşekkürler eline sağlık. Ben kaynak buldum diyelim ekledim. Sonrasında eklediğim kaynağı nasıl m3u olarak alırım?

Hocam bunları nasıl ekliyoruz biraz bilgisizim bu konuda program vs mi lazım aydinlatir misiniz

Kanallar biraz geç açılıyor, ama önemli olan llnklerin ölmemesi. Böyle değişik linklerden kendime ne kadar liste yaptıysam linkler öldü. Bakalım bunlar ne kadar gidecek. Eline sağlık.
hangi kanalın daha hızlı açılmasını istediğinizi bildirirseniz hızlandırabilirim

Hocam bunları nasıl ekliyoruz biraz bilgisizim bu konuda program vs mi lazım aydinlatir misiniz
Cep telefonunda,
Televizo Programı,
Sağ üste yuvarlak dişli gibi bir şekil var ona tıkla,
Çalma Listeleri,
Sağ üst + işareti
Yeni M3U liste
Bir isim ver mesela : beIN Sinema ve Şifreli Kanallar
Altındaki " Çalma listesi bağlantısı " yazan yere : http://13.60.252.215:8000/playlist.m3u8 yaz
Sağ üstte OKEY tuşu var ona bas kaydet
Sol üstte olan sola ok 'a basın ve ilk ekrana kadar dönün .
Biraz önce kaydettiğiniz "beIN Sinema ve Şifreli Kanallar" a tıklayın ve açılan kanalları seyredin

1 hafta hiç sorun olmadan çalışsa yeter de artar bile. Arkadaşa emeği için teşekkürler.

Geri