Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
İlk açılış evet yavaş açılıyorKanallar biraz geç açılıyor, ama önemli olan llnklerin ölmemesi. Böyle değişik linklerden kendime ne kadar liste yaptıysam linkler öldü. Bakalım bunlar ne kadar gidecek. Eline sağlık.
dediginizi tam anlamadımTeşekkürler eline sağlık. Ben kaynak buldum diyelim ekledim. Sonrasında eklediğim kaynağı nasıl m3u olarak alırım?
hemen altında linker var onları kullanarak ekleyebilirsinizHocam bunları nasıl ekliyoruz biraz bilgisizim bu konuda program vs mi lazım aydinlatir misiniz
h ttp://13.60.252.215:8000/playlist.m3u8 aradaki boslugu silin http yapin bu sekilde ekleyebilirsiniz umarim yardimci olmusumdur.hemen altında linker var onları kullanarak ekleyebilirsiniz
Yani farklı kanallar nasıl ekleriz ve düzenleriz diye sormuştum.dediginizi tam anlamadım
hangi kanalın daha hızlı açılmasını istediğinizi bildirirseniz hızlandırabilirimKanallar biraz geç açılıyor, ama önemli olan llnklerin ölmemesi. Böyle değişik linklerden kendime ne kadar liste yaptıysam linkler öldü. Bakalım bunlar ne kadar gidecek. Eline sağlık.
kendi listenize ekleyebilirsiniz sisteme yeni kanal yükleme sansınız yokYani farklı kanallar nasıl ekleriz ve düzenleriz diye sormuştum.
Aslında hepsinin hızlı olmasını isterim. Beklerken açılıp açılmayacağını bilemeyince sıkıcı oluyor. Ama önemli değil, linkler ölmesin yeter.hangi kanalın daha hızlı açılmasını istediğinizi bildirirseniz hızlandırabilirim
Ustam bunun m3u olanı yok mu acaba. Lazım da.ben begendim umarim sizde begenirsiniz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Paylaşılan link zaten m3u.Ustam bunun m3u olanı yok mu acaba. Lazım da.
Cep telefonunda,Hocam bunları nasıl ekliyoruz biraz bilgisizim bu konuda program vs mi lazım aydinlatir misiniz
1 hafta hiç sorun olmadan çalışsa yeter de artar bile. Arkadaşa emeği için teşekkürler.Kanallar biraz geç açılıyor, ama önemli olan llnklerin ölmemesi. Böyle değişik linklerden kendime ne kadar liste yaptıysam linkler öldü. Bakalım bunlar ne kadar gidecek. Eline sağlık.
Teşekkürler bu işimi gördü.Paylaşılan link zaten m3u.
Linkin sonundaki .m3u8'in 8'ini silip .m3u yapsanız da aynı liste açılır.
Eğer dosya olarak istiyorsanız buyrun: