sbg 68
Paylaşımcı
- Konular
- 0
10 yildir izliyorsan demekki her yil uzatmali anlasma yapmisin demektir. yillik aboneligin bitmeden ortalama 3 ay önceden yenileme istemedigini belirtmen gerekir. bunu yapmassan otomatik uzar da uzar hic birsey de yapamassin. benim gibi tek sefer yillik ödeme yaparsin yili doldumu tak diye kapatirlar. arayanda soranda olmaz.Yaklaşık 10 yıldır,farklı zamanlar da digitürk ü, çanak ve web olmak üzere kullandım...
Geçen yıl kredi kartına 12 taksit peşin ödeme yaparak beinconet aldım!
2025 Ağustos da süre bitti,süre bittiği için sürekli aradılar,abonelik düşünmediğim için telefonlarını açmadım...Bir ay kadar sonra aboneliği kontrol ettiğim de 1300 tl fatura çıkarmışlar,aradım itiraz ettim..Tüketici haklarına kadar ama sonuç yok!
Biten aboneliği bugüne kadar yapmadıkları şeyi yapıp kendi keyiflerine göre uzatmışlar! Abonelik iptali için ısrar ettim donduralım vs diye oyalayıp Ekim ayın da bi 800 TL daha fatura çıkardılar..Günlük faiz işlediğinden mecbur ödemek zorunda kaldım...Zar zor aboneliği iptal ettim...
Aynı şekilde bir dünya şikayet var!
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.