Bein connect

hakanfh

Üye
Konular
7
Mrb iyi günler ben taraftar paketi almak istiyorum tvboxdan izlemek istiyorum Tod izlenmiyormuş galiba bein connect uygulaması ile izleyebilir miyim?

Sadece maç izlemek için alacaksan tv box tan izleniyor ama canlı tv izleyeceksen kanallar birer dakika arayla acılıyor ben cok pişmanım üyeligimin sona ermesini bekliyorum

Yaklaşık 10 yıldır,farklı zamanlar da digitürk ü, çanak ve web olmak üzere kullandım...
Geçen yıl kredi kartına 12 taksit peşin ödeme yaparak beinconet aldım!
2025 Ağustos da süre bitti,süre bittiği için sürekli aradılar,abonelik düşünmediğim için telefonlarını açmadım...Bir ay kadar sonra aboneliği kontrol ettiğim de 1300 tl fatura çıkarmışlar,aradım itiraz ettim..Tüketici haklarına kadar ama sonuç yok!
Biten aboneliği bugüne kadar yapmadıkları şeyi yapıp kendi keyiflerine göre uzatmışlar! Abonelik iptali için ısrar ettim donduralım vs diye oyalayıp Ekim ayın da bi 800 TL daha fatura çıkardılar..Günlük faiz işlediğinden mecbur ödemek zorunda kaldım...Zar zor aboneliği iptal ettim...
Aynı şekilde bir dünya şikayet var!

Son düzenleme:
Mrb iyi günler ben taraftar paketi almak istiyorum tvboxdan izlemek istiyorum Tod izlenmiyormuş galiba bein connect uygulaması ile izleyebilir miyim?
1- Doğru Konu Açmak: Yeni konu açarken, konu başlığı ve mesaj içeriği açıklayıcı olmalıdır. Eğer başlık tüm mesajı içeriyor veya mesajın içinde yeterli detay verilmiyorsa, konu kilitlenebilir ya da silinebilir.
3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.

Yaklaşık 10 yıldır,farklı zamanlar da digitürk ü, çanak ve web olmak üzere kullandım...
2025 Ağustos da süre bitti,süre bittiği için sürekli aradılar,abonelik düşünmediğim için telefonlarını açmadım...Bir ay kadar sonra aboneliği kontrol ettiğim de 1300 tl fatura çıkarmışlar,aradım itiraz ettim..Tüketici haklarına kadar ama sonuç yok!
Biten aboneliği bugüne kadar yapmadıkları şeyi yapıp kendi keyiflerine göre uzatmışlar! Abonelik iptali için ısrar ettim donduralım vs diye oyalayıp Ekim ayın da bi 800 TL daha fatura çıkardılar..Günlük faiz işlediğinden mecbur ödemek zorunda kaldım...Zar zor aboneliği iptal ettim...
Bedava verseler daha da bulaşmam, aldıkları ücret zehir zıkkım olsun........

6- Yazı Biçimi: Mesajların tamamı BÜYÜK/kalın harfle veya renkli yazılmamalıdır. Başlıklarda yanıltıcı özel karakter/bold (kalın) karakter kullanılmamalıdır. Gereksiz ve abartılı ifade, emoji kullanımı önerilmez. Aykırı başlıklar kaldırılır veya kilitlenir.

Bedava verseler daha da bulaşmam, aldıkları ücret zehir zıkkım olsun........

Dostum, ister herhangi bir gsm yada tv vs aboneliğiniz bittiğinde kapattırın kapatmadığınız veya cevap vermediğiniz takdirde yeni tarifeden aboneliğiniz devam eder. Böyle tatsız durum karşılaşmamak için yüzyüze gidip aboneliğinizi kapattırın..sonlandırın demiyorum kapattırın diyorum. Borcunuz varsa ödeyin...kapatın

Dostum, ister herhangi bir gsm yada tv vs aboneliğiniz bittiğinde kapattırın kapatmadığınız veya cevap vermediğiniz takdirde yeni tarifeden aboneliğiniz devam eder. Böyle tatsız durum karşılaşmamak için yüzyüze gidip aboneliğinizi kapattırın..sonlandırın demiyorum kapattırın diyorum. Borcunuz varsa ödeyin...kapatın
Merhaba haklısınız...
Yalnız 10 yıllık kullanımda,bu yıl olduğu gibi sözleşme bitince tek taraflı uzatma olmadı.. ''Şikayet var'' a bakarsanız....

sözleşme yapıyorsun, kafasına göre uzatıyor. sözleşme yapmanın mantığı ne o zaman. sözleşme o gün bittiyse bitmiştir, sen ne hakla kafana göre uzatıyorsun. kanunda nasıl bir açık var?

Digiturk İptal başvurumu hangi kanallar üzerinden yapabilirim ?

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun düzenlemeleri gereği, iptal taleplerinizi yazılı olarak (posta, faks veya Digiturk Yetkili Bayilerimize giderek), E-devlet kapısı üzerinden, adresinden, [email protected] adresine e-mail ile ya da 0212 4737373 no’lu Digiturk Müşteri Hizmetlerini arayarak ayrıntıları digiturk.com.tr’de belirtilen yöntemlerle iletmeniz gerekmektedir.

· İptal Başvuru Formunu doldurup kimlik fotokopiniz ile (0212) 473 99 99 'a faks gönderebilirsiniz.

· E-Devlet Kapısından ( ) , güvenli elektronik imza (E-imza), Kimlik Kartı ile veya E-devlet kapısına internet bankacılığı/mobil bankacılık üzerinden giriş yapmanız halinde İptal Başvuru Formunu doldurup sayfadaki ilgili alana yükleyerek başvuru yapabilirsiniz.

· Onlineislemler.digiturk.com.tr adresinden Üyelik bilgileri – Abonelik fesih işlemleri sayfasından talebinizi iletebilirsiniz.

· [email protected] adresine kimlik belgeniz ile birlikte iptal talebinizi iletebilirsiniz. (Abonelik fesih işlemini sadece Digiturk üyeliğinizdeki kayıtlı olan e-mail adresiniz üzerinden yapabilirsiniz.)

· Size en yakın Digiturk Yetkili Teknik Servislerine gidebilirsiniz. En yakın teknik servis için .

· İptal başvuru formunu doldurarak adresimize posta yolu ile gönderebilirsiniz.

· (0212) 473 73 73 Digiturk müşteri hizmetlerini arayarak kimlik bilgileriniz kontrol edilmek koşuluyla iptal başvurusunu yapabilirsiniz.

İmzalı Başvuru formu ( )
Başvuru talebinde bulunulur › 24 saat içinde başvurunun yapıldığına dair teyit alınır › 7 günlük fesih süreci başlar › İptal işlemi gerçekleştirilir › Cihazlar teslim edilir.

>> Faydalı olması amacıyla paylaşıldı.

sözleşme yapıyorsun, kafasına göre uzatıyor. sözleşme yapmanın mantığı ne o zaman. sözleşme o gün bittiyse bitmiştir, sen ne hakla kafana göre uzatıyorsun. kanunda nasıl bir açık var?
Sevgili dostum
O küçük yazılarda ''İptal edilmediği takdirde sözleşme günün koşullarına uygun olarak yenilenecektir'' diye bir madde vardır mutlaka ki ondan bu kadar rahat davranıyorlardır.

Bein connect almak istiyorum site sürekli Tod sitesine atıyor Tod uygulaması da tvboxdan izlenmiyor birde anlamadığım benim alacağımda abonelik felan yok taraftar paketi 12 aylık karta taksit iptal edilecek bir durum yok

uygulaması var. ben android box'ta kullandım. TOD üzerinden olan üyeliği live tv ile sadece canlı kanalları player aracılığıyla oynatıyor.

apk olarak indirmek için sitesi kullanılabilir.

uygulaması var. ben android box'ta kullandım. TOD üzerinden olan üyeliği live tv ile sadece canlı kanalları player aracılığıyla oynatıyor.

apk olarak indirmek için sitesi kullanılabilir.
Bein sport kanalları da izleniyor mu

Bein connect almak istiyorum site sürekli Tod sitesine atıyor Tod uygulaması da tvboxdan izlenmiyor birde anlamadığım benim alacağımda abonelik felan yok taraftar paketi 12 aylık karta taksit iptal edilecek bir durum yok
Naçizane eski bankacı olarak tavsiyem sanal kart kullanman ve son taksit sonrası kartı iptal etmen yönünde ama nihai karar elbette senin

Sevgili dostum
O küçük yazılarda ''İptal edilmediği takdirde sözleşme günün koşullarına uygun olarak yenilenecektir'' diye bir madde vardır mutlaka ki ondan bu kadar rahat davranıyorlardır.
Ortada sözleşme yok...Üstelik adres,mail başkalarına ait...

Sevgili dostum
öyle bir şey varsa "uzatılmadığı takdirde" olmalı

Valla 4k istiyorsan 4k kaldirma olayları çıktı bende anlamadım ama yani bu kaçak yayinlar engellemek için heralde tam bilmiyorum ben korsana devam edecem hayatta para vermem🙂🙂

Geri