Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
iyide tvbox kutuları zaten android işletim sistemli ya , başka işletim sistemli tvbox kutularıda mı varZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Abdroid tabalıysa izlenebilir.
1- Doğru Konu Açmak: Yeni konu açarken, konu başlığı ve mesaj içeriği açıklayıcı olmalıdır. Eğer başlık tüm mesajı içeriyor veya mesajın içinde yeterli detay verilmiyorsa, konu kilitlenebilir ya da silinebilir.Mrb iyi günler ben taraftar paketi almak istiyorum tvboxdan izlemek istiyorum Tod izlenmiyormuş galiba bein connect uygulaması ile izleyebilir miyim?
6- Yazı Biçimi: Mesajların tamamı BÜYÜK/kalın harfle veya renkli yazılmamalıdır. Başlıklarda yanıltıcı özel karakter/bold (kalın) karakter kullanılmamalıdır. Gereksiz ve abartılı ifade, emoji kullanımı önerilmez. Aykırı başlıklar kaldırılır veya kilitlenir.Yaklaşık 10 yıldır,farklı zamanlar da digitürk ü, çanak ve web olmak üzere kullandım...
Geçen yıl kredi kartına 12 taksit peşin ödeme yaparak beinconet aldım!
2025 Ağustos da süre bitti,süre bittiği için sürekli aradılar,abonelik düşünmediğim için telefonlarını açmadım...Bir ay kadar sonra aboneliği kontrol ettiğim de 1300 tl fatura çıkarmışlar,aradım itiraz ettim..Tüketici haklarına kadar ama sonuç yok!
Biten aboneliği bugüne kadar yapmadıkları şeyi yapıp kendi keyiflerine göre uzatmışlar! Abonelik iptali için ısrar ettim donduralım vs diye oyalayıp Ekim ayın da bi 800 TL daha fatura çıkardılar..Günlük faiz işlediğinden mecbur ödemek zorunda kaldım...Zar zor aboneliği iptal ettim...
Bedava verseler daha da bulaşmam, aldıkları ücret zehir zıkkım olsun........
Aynı şekilde bir dünya şikayet var!
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Dostum, ister herhangi bir gsm yada tv vs aboneliğiniz bittiğinde kapattırın kapatmadığınız veya cevap vermediğiniz takdirde yeni tarifeden aboneliğiniz devam eder. Böyle tatsız durum karşılaşmamak için yüzyüze gidip aboneliğinizi kapattırın..sonlandırın demiyorum kapattırın diyorum. Borcunuz varsa ödeyin...kapatınYaklaşık 10 yıldır,farklı zamanlar da digitürk ü, çanak ve web olmak üzere kullandım...
Geçen yıl kredi kartına 12 taksit peşin ödeme yaparak beinconet aldım!
2025 Ağustos da süre bitti,süre bittiği için sürekli aradılar,abonelik düşünmediğim için telefonlarını açmadım...Bir ay kadar sonra aboneliği kontrol ettiğim de 1300 tl fatura çıkarmışlar,aradım itiraz ettim..Tüketici haklarına kadar ama sonuç yok!
Biten aboneliği bugüne kadar yapmadıkları şeyi yapıp kendi keyiflerine göre uzatmışlar! Abonelik iptali için ısrar ettim donduralım vs diye oyalayıp Ekim ayın da bi 800 TL daha fatura çıkardılar..Günlük faiz işlediğinden mecbur ödemek zorunda kaldım...Zar zor aboneliği iptal ettim...
Bedava verseler daha da bulaşmam, aldıkları ücret zehir zıkkım olsun........
Aynı şekilde bir dünya şikayet var!
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Merhaba haklısınız...Dostum, ister herhangi bir gsm yada tv vs aboneliğiniz bittiğinde kapattırın kapatmadığınız veya cevap vermediğiniz takdirde yeni tarifeden aboneliğiniz devam eder. Böyle tatsız durum karşılaşmamak için yüzyüze gidip aboneliğinizi kapattırın..sonlandırın demiyorum kapattırın diyorum. Borcunuz varsa ödeyin...kapatın
Sevgili dostumsözleşme yapıyorsun, kafasına göre uzatıyor. sözleşme yapmanın mantığı ne o zaman. sözleşme o gün bittiyse bitmiştir, sen ne hakla kafana göre uzatıyorsun. kanunda nasıl bir açık var?
Mrb iyi günler ben taraftar paketi almak istiyorum tvboxdan izlemek istiyorum Tod izlenmiyormuş galiba bein connect uygulaması ile izleyebilir miyim?
Bein sport kanalları da izleniyor muZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.uygulaması var. ben android box'ta kullandım. TOD üzerinden olan üyeliği live tv ile sadece canlı kanalları player aracılığıyla oynatıyor.
apk olarak indirmek içinZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.sitesi kullanılabilir.
aynen, TOD içerisinde olan üyelik kapsamındaki bütün kanallar. Uygulama zaten digiturke ait. Legal, sıkıntılı bir durum yok.Bein sport kanalları da izleniyor mu
Naçizane eski bankacı olarak tavsiyem sanal kart kullanman ve son taksit sonrası kartı iptal etmen yönünde ama nihai karar elbette seninBein connect almak istiyorum site sürekli Tod sitesine atıyor Tod uygulaması da tvboxdan izlenmiyor birde anlamadığım benim alacağımda abonelik felan yok taraftar paketi 12 aylık karta taksit iptal edilecek bir durum yok
Ortada sözleşme yok...Üstelik adres,mail başkalarına ait...Sevgili dostum
O küçük yazılarda ''İptal edilmediği takdirde sözleşme günün koşullarına uygun olarak yenilenecektir'' diye bir madde vardır mutlaka ki ondan bu kadar rahat davranıyorlardır.
öyle bir şey varsa "uzatılmadığı takdirde" olmalıSevgili dostum
O küçük yazılarda ''İptal edilmediği takdirde sözleşme günün koşullarına uygun olarak yenilenecektir'' diye bir madde vardır mutlaka ki ondan bu kadar rahat davranıyorlardır.
Valla 4k istiyorsan 4k kaldirma olayları çıktı bende anlamadım ama yani bu kaçak yayinlar engellemek için heralde tam bilmiyorum ben korsana devam edecem hayatta para vermemMrb iyi günler ben taraftar paketi almak istiyorum tvboxdan izlemek istiyorum Tod izlenmiyormuş galiba bein connect uygulaması ile izleyebilir miyim?