Basic Player IPTV - 22.09.26 Yeni sürüm yayında!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan druss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
selam uygulama güzel ama bazı eksiklikler var m3u linkimi yüklediğimde ana sayfada numaralar kanal ve gurup numaraları eksik dahada iyi hale gelebilir geriye dönük sarıp izleme sonra otomatik alt yazı özelliği gelse süper olur teşekkür ederim
geri bildirim için teşekkürler. m3u sisteminin modifikasyonu vs çok zor bir sistem. m3u linklerini herkes farklı ve standart dışı kafasına göre yapılandırdığı için uygulamaların stabilitesi oldukça bozuluyor. elimden geldiğin modifiye etmeye çabalıyorum. burada kâr/zarar oranına göre hareket etmek gerekiyor. ayrıca yarıda kaldığınız içeriği tekrar açarsanız kaldığı yerden devam eder. dil konusunda neler yapabilirim listeme ekledim bakıcam🙏

Elinize emeğinize sağlık.Gayet güzel ve stabil çalışıyor.benimde bir önerim var.Canlı yayınlara girdiğimizde kanal değişimi istediğimizde geri tuşuna basarak değilde sol navigasyon tuşuna bastığımızda liste -ikinci defa bastığımızde kategori nin gelmesi + puan katacaktır. Live Bölümü için. bir diğer öneri canlı yayında seyrettiğimiz kanalı değiştirmekistediğimizde alt a inip yatay kanal listesine girebiliyoruz.ancak kanal onayladığımızda kanal çalışıyor.yatay liste devreden çıkmıyor.geri tuşuyla çıkmak gerekiyor. bunların bence düzelmesi lazım.fikirlerimi beyan ettim.teşekkürler.
bilgilendirme için teşekkürler.
canlı tv ekranında kumandanın yukarı tuşuna basarsanız zap menüsü dediğimiz kategoriler ve kanallar açılır. kanal ve kategorilerin sırayla gelmesi durumunu düşüneceğim. hangisi daha verimli olur bilemedim şuanda. ayrıca kanal seçildiğinde menünün kapanmamasını bilerek yaptım. betada test ederken şöyle bir senaryo ile karşılaştım. iptv lerde bozuk kanal ya da o an çalışmayan kanal çok oluyor. kullanıcı bozuk kanala basıp boş ekrana bakıp tekrar öenüyü açmaya upraşmasın direkt yayını görsün ve tamamsa kapatsın menüyü istedim.

Bu oturumdan çıkıp anlamına gelmiyor mu? Ben mi yanlış anladım? Siz güzel bir kullanıcı rehberi yapsanız çok iyi olacak aslında. Çünkü uygulama yerinde ve güzel. Ama kullanım detyı bilmeyen arkadaşları da düşünmek lazım. Bazen benim kafam bile karışıyor. Hani oturum açma, haklar, nasıl yapılır gibi bir görselleriyle ya da video ile anlatım çok yerinde olur kanaatindeyim.
bunu değiştireceğim. kafa karışıklığı yarattığı doğru. kullanıcı değiştirme ekranına kullanıcı ekle butonu ile modifiye edeceğim. teşekkürler 🙏

bunu değiştireceğim. kafa karışıklığı yarattığı doğru. kullanıcı değiştirme ekranına kullanıcı ekle butonu ile modifiye edeceğim. teşekkürler 🙏
Bu işin aslı Ingilizce olduğu için kafalar karışıyor. Hesap sahibi olur. 'User". Esas kullanıcıdır. Bu kişi programa ya da platforma ödemeyi yapıp üstüne tapulayan kişidir. Bu kişi user olarak alt kişiler oluşturabilir. Bunlar ise profil olarak geçer. Bizde algılama dil bilmemekle ilgili. Bir user 4 profil oluşturur. Birini sınırlar. Çocuğu içindir mesela. Kanalları seçer. Saat kısıtı koyar. Isterse şifre koyar ki çocuk açamasın. Bu mantıkla bakıp doğru Türkçe kullanarak yapmak işi çözer.

Bir de bizim gibi loser grubu vardır. Bunlar ikiye ayrılır. Bir grubu kendini Kaybedenler Klubu" havasına sokar. Artık Harley sürüp her gece alem yapmak nasıl bir kaybetmek ise öyle havalı takılırlar. Esas, hakiki, öz 'loser" tayfa ise kaybettiğini bile bilmeden yaşar. O nedenle çok takılmamak lazım diyeceğim ama doğru iş olmayınca bende kaşıntı yapıyor. O nedenle birinci paragrafa ve etimolojiye dikkat edelim.

Son düzenleme:
Bu işin aslı Ingilizce olduğu için kafalar karışıyor. Hesap sahibi olur. 'User". Esas kullanıcıdır. Bu kişi programa ya da platforma ödemeyi yapıp üstüne tapulayan kişidir. Bu kişi user olarak alt kişiler oluşturabilir. Bunlar ise profil olarak geçer. Bizde algılama dil bilmemekle ilgili. Bir user 4 profil oluşturur. Birini sınırlar. Çocuğu içindir mesela. Kanalları seçer. Saat kısıtı koyar. Isterse şifre koyar ki çocuk açamasın. Bu mantıkla bakıp doğru Türkçe kullanarak yapmak işi çözer.

Bir de bizim gibi loser grubu vardır. Bunlar ikiye ayrılır. Bir grubu kendini Kaybedenler Klubu" havasına sokar. Artık Harley sürüp her gece alem yapmak nasıl bir kaybetmek ise öyle havalı takılırlar. Esas, hakiki, öz 'loser" tayfa ise kaybettiğini bile bilmeden yaşar. O nedenle çok takılmamak lazım diyeceğim ama doğru iş olmayınca bende kaşıntı yapıyor. O nedenle birinci paragrafa ve etimolojiye dikkat edelim.
hiç okumadım ama haklısınız

Anlamsız - Alakasız Cevap Yazmak ve Konu Açmak Yasaktır!
Yeni Güncelleme Notları (06.05.2026)

Kaydedilmiş Çalma Listeleri menüsünden hızlı liste girişi eklendi.

Mobil kullanıcılar için Kategoriler sekmesi yeniden tasarlandı.

Dizi detaylarına hızlı favoriler eklendi.

Gelecek sürümler için sorunsuz uygulama içi güncelleme desteği eklendi.

Çalma listesi son kullanma tarihleri artık görünür durumda.

Genel performans iyileştirmeleri yapıldı.

Usta (Xtreme Play +) olduğu gibi iptv adresini aynı anda kaç kişi izlediğini görebilirsek güzel olur şimdiden tebrikler güncellemelerle daha iyi olacağına şüphe yok herkese tavsiye ederim...

Selam üstad ellerine sağlık

Usta (Xtreme Play +) olduğu gibi iptv adresini aynı anda kaç kişi izlediğini görebilirsek güzel olur şimdiden tebrikler güncellemelerle daha iyi olacağına şüphe yok herkese tavsiye ederim...
teşekkürler. dediğiniz özelliği eklemeye çalışacağım. Burada sunucuların bu veriyi kullanıcılara veriyor mu onu bilmek lazım. listene ekliyorum.

Üstadım şuan uygulamayı kullana biliyormuyuz telefona yükledim ekleyeceğin bişeyler varmıdır güncelleme farklı durumlar

Üstadım şuan uygulamayı kullana biliyormuyuz telefona yükledim ekleyeceğin bişeyler varmıdır güncelleme farklı durumlar
evet. ilk mesajda google play linki mevcut. Güncellemeler şuanda tamam.

evet. ilk mesajda google play linki mevcut. Güncellemeler şuanda tamam.
Üstadım çok vakıf değilim halkını helal et yazıyorum burdan ekstra bi durum olursa bilgilendirin lütfen. İlerki zamanlar yeni güncelleme farklı bi durum olursa burdan mı bilgilendirirsinis yada yeni bi güncellemede otomatik uygulama güncellemeyi yaparmı tekrardan hayırlı olsun ellerinize sağlık

Üstadım çok vakıf değilim halkını helal et yazıyorum burdan ekstra bi durum olursa bilgilendirin lütfen. İlerki zamanlar yeni güncelleme farklı bi durum olursa burdan mı bilgilendirirsinis yada yeni bi güncellemede otomatik uygulama güncellemeyi yaparmı tekrardan hayırlı olsun ellerinize sağlık
uygulamaya girişte yeni güncelleme varsa "otomatik güncelle" butonu çıkıyor. Hızlıca yapabilirsiniz. Desteğiniz için teşekkürler

Bir öneri Canlı TV--Filmler--Diziler
Kategori bölümünde Kategorinin ismi uzun olunca devamını göremiyoruz.örnek
TR I FİLM . Yeni Eklenen Filmler kategorisi --gözüken kısım
TR I FİLM . Yeni Ek.. bu şekilde gözüküyor.Kayan yazı şeklinde olursa iyi olur düşüncesindeyim.ilgiyle takip ediyorum.

Bir öneri Canlı TV--Filmler--Diziler
Kategori bölümünde Kategorinin ismi uzun olunca devamını göremiyoruz.örnek
TR I FİLM . Yeni Eklenen Filmler kategorisi --gözüken kısım
TR I FİLM . Yeni Ek.. bu şekilde gözüküyor.Kayan yazı şeklinde olursa iyi olur düşüncesindeyim.ilgiyle takip ediyorum.
teşekkürler.test sunucularımda hiç uzun liste olmadığı için bu gözümden kaçmış :) listeye ekledim sonraki güncellemede düzelteceğim. sizden bir ricam var. İsmi yarım olan listeye basınca sağ tarafta içerik tablosu üstündeki yazıda bu sorun var mı? orayı net görebiliyor musunuz ?

teşekkürler.test sunucularımda hiç uzun liste olmadığı için bu gözümden kaçmış :) listeye ekledim sonraki güncellemede düzelteceğim. sizden bir ricam var. İsmi yarım olan listeye basınca sağ tarafta içerik tablosu üstündeki yazıda bu sorun var mı? orayı net görebiliyor musunuz

teşekkürler.test sunucularımda hiç uzun liste olmadığı için bu gözümden kaçmış :) listeye ekledim sonraki güncellemede düzelteceğim. sizden bir ricam var. İsmi yarım olan listeye basınca sağ tarafta içerik tablosu üstündeki yazıda bu sorun var mı? orayı net görebiliyor musunuz ?
İsmi yarım olan listeye basınca sağ tarafta içerik tablosu üstündeki yazıda bu sorun yok.Tam metin olarak gözüküyor.yani net

Geri