Öneri 🎁🎲 Baron66'dan PowerScan v2.1 Mac Tarama Programı 🎲🎁

Baron66

Paylaşımcı
Konular
21
Arkadaşlar programın detaylı anlatımı klasör içinde mevcuttur. Progamın amacı girilen DNS ve eklenen Combo ile mac taramak. Bulduğu hitleri masaüstüne kayıt ediyor.Yaptığım taramanın hitleri ektedir.

İndirme Linki:

Power

Ekli dosyalar

• zatvstream.xyz_baron66_Hits by ⚡️𝗣𝗼𝘄𝗲𝗿𝖲𝖼𝖺𝗇.txt
    240.9 KB · Görüntüleme: 99
Ellerine sağlık usta.
Bu URL ve MAC adresinin çalışıp çalışmadığını kontrol edebileceğimiz bir program var mı?
IPTV Control diye m3u 'ları kontrol ettiğimiz programlar gibi.

Arkadaşlar programın detaylı anlatımı klasör içinde mevcuttur. Progamın amacı girilen DNS ve eklenen Combo ile mac taramak. Bulduğu hitleri masaüstüne kayıt ediyor.Yaptığım taramanın hitleri ektedir.

İndirme Linki:

Ekli dosyayı görüntüle 8583
Merhaba, teşekkürler program gördüğüm kadarıyla güzel olmuş. Emeğine sağlık ancak benim pc de program yanıt vermiyor. kilitlenip kalıyor. Pc 9. nesil intel işlemci 16gb ram var oysa.Lütfen bu konuda yazdımcı olur musunj @Baron66

Son düzenleme:
Ellerine sağlık usta.
Bu URL ve MAC adresinin çalışıp çalışmadığını kontrol edebileceğimiz bir program var mı?
IPTV TOOLS BY MANZERA AYENNA.V1.0.0 Bu programı kullanabilirsiniz

Kullanın diye siteye konu olarak açtım

Son düzenleme:

İndirme Linki:

Ekli dosyayı görüntüle 8583
Ellerinize kollarınıza sağlık üstad.iyki varsınız.60 yaşından sonra sayenizde neler öğreniyoruz.Saygı duymak gerek.

Ellerine sağlık usta.
Ekte paylaştığım txt dosyasını açıyoruz sol üst köşeden dosya sekmesine tıklayıp farklı kaydet seçeneğini seçiyoruz solda masaüstünü seçtikten sonra dosya adındaki txt yazısını silip html yazmanız gerekecek (IPTV Checker.html ) Daha sonra altında kodlama seçeneği var oradanda utf-8 yapıp kaydet diyoruz. Sonra masüstüne chrome logolu yada tarayıcınız neyse o logolu IPTV Checker.html gelecek onu tıklayıp açıyorsunuz bu kadar.

Ekli dosyalar

• IPTV Checker (1).txt
    8.6 KB · Görüntüleme: 22
Ekte paylaştığım txt dosyasını açıyoruz sol üst köşeden dosya sekmesine tıklayıp farklı kaydet seçeneğini seçiyoruz solda masaüstünü seçtikten sonra dosya adındaki txt yazısını silip html yazmanız gerekecek (IPTV Checker.html ) Daha sonra altında kodlama seçeneği var oradanda utf-8 yapıp kaydet diyoruz. Sonra masüstüne chrome logolu yada tarayıcınız neyse o logolu IPTV Checker.html gelecek onu tıklayıp açıyorsunuz bu kadar.
Üstadım IPTV Checker 'ım var , ben sizin verdiğiniz MAC adreslerinin çalışıp çalışmadığını, çalışıyorsa son kullanım tarihini görebileceğim bir şey aramıştım.

Üstadım IPTV Checker 'ım var , ben sizin verdiğiniz MAC adreslerinin çalışıp çalışmadığını, çalışıyorsa son kullanım tarihini görebileceğim bir şey aramıştım.
Eğer taradığın mac leri soruyorsan zaten progamda yeşil olarak ve kaç gün kaldığı yazıyor ayrıca programın içinden panelde hangi kanallar var görebiliyorsun hatta izleyebiliyorsun.info yazısınıa tıklarsan bilgileri tv yazısına tıkalrsan yayını izleyebilirsin.Yok ben genel mac checker istiyorum dersen forumda mevcut iptv tools manzera ayenna isimli program.

Tehlikeli Dosya Engellendiİndirmeye çalıştığınız dosyanın tehlikeli olduğu belirlendi. Korumanız için MediaFire tehlikeli dosyaların dağıtımını etkinleştirmez.

Geri