Öneri 🎁🎲 Baron66'dan PowerScan v2.1 Mac Tarama Programı 🎲🎁

@Baron66 çok kaliteli bir insan.

Forumda sadece paylaşım yapmaya geliyor, yapıyor ve gidiyor. İlla ki başka yerlere de uğradığından burada diğer konulara müdahil olmuyordur diye düşünüyorum ama bu yaptıkları bile pek çok kişinin ihtiyacını karşıladığı için daha ne yapsın diyorum.
Hakkı verilmesi gereken forum üyelerinden birisi.

@Baron66 kolay gelsin 🖐️

Hazır mesaj yazmışken @Baron66 özelinde diğer paylaşım yapan arkadaşlarımıza da bir sitem de bulunmak istiyorum.

Elbette amacınız o tür içeriklere yönlendirmek değil ama yetişkin içerikleri barındıran liste adresleri eklediğiniz zaman kategorileri de ekliyorsunuz ve içlerindeki anahtar kelimeler sayfalarca sonuç veriyor maalesef. Kelime kelime yazmayacağım hangileri olduğunu ama en azından ***** yazıp site içi arama yaparsanız özellikle bir arkadaşımızın nerdeyse tüm paylaşımlarında ve @Baron66 'nın bazı paylaşımlarında direkt olarak görünüyorlar.

Bunda ne var diyen olursa eğer bu forum zaten bu tür içerikleri aramaya gelenler hitap etmiyor ve arama motorları sonuçlarında sırf bu anahtar kelimelerden dolayı forum adresi listeleniyorsa kullanmayı bilmeyen pek çok kişi tarafından asıl amacının isminin de temeli olan sinema ve teknoloji olduğu düşünülmeyebilir.

Benim şahsi ricam bu sadece. Forum yönetimi bu konuda son kararı verir.

Her neyse. 🤟

@Baron66 çok kaliteli bir insan.

Forumda sadece paylaşım yapmaya geliyor, yapıyor ve gidiyor. İlla ki başka yerlere de uğradığından burada diğer konulara müdahil olmuyordur diye düşünüyorum ama bu yaptıkları bile pek çok kişinin ihtiyacını karşıladığı için daha ne yapsın diyorum.
Hakkı verilmesi gereken forum üyelerinden birisi.

@Baron66 kolay gelsin 🖐️
Ustam sana kesinlikle canı gönülden katılıyorum, Baron üstadımız o kadar faydalı ve etkili parametreler paylaşıyor ki teşekkür etmekle yetmez övülmekle yetmez dolayısıyla aramızdaki kıymetli ve değerli ustalarımızdan birisidir kendisi

Buradan indirdiğim rar ı aynen yükledim. MediaFire şüpheli uyarısı koydu indirmenize izin verir mi bilmem.
Çok teşekkür ederim paylaşımınız için ama Firefox ve Cherome tarayıcılarla indirmek istedim. Tehlikeli uyarısı verdi yine indiremedim.

Çok teşekkür ederim paylaşımınız için ama Firefox ve Cherome tarayıcılarla indirmek istedim. Tehlikeli uyarısı verdi yine indiremedim.
Chrome ayarlar gizlilik güvenlik korumayı kapat. İndirdikten sonra tekrar standart korumayı aç. Ben öyle indiriiyorum. Biliyorsunuz tarama programlarını virüs olarak görüyorlar. Yine de bu tür uygulamaları güvendiğiniz yerlerden indirin.

Bu başka bir yerde paylaşılan indirme linki bunu deneyin
Çok teşekkür ederim Dosyayı başarıyla indirdim ama programda bilmediğim seçenekler var Bir tarama başlattımtım ama Panel Url'sini girdikten sonra açıkcası nasıl bir yol izleyeceğimi bilemedim.
Amacım MAC değil sadece M3U Linkler indirmek
Mesela BOTS kaç olmalı
Min Exp. Days kaç olmalı
XSCAN yazan yerde harfler ve rakamlar var bunlar neye tekabül ediyor bilemedim.
Sizin Bu App üzerinde tecrübeniz varsa paylaşırsanız mutluluk duyarım.

Çok teşekkür ederim Dosyayı başarıyla indirdim ama programda bilmediğim seçenekler var Bir tarama başlattımtım ama Panel Url'sini girdikten sonra açıkcası nasıl bir yol izleyeceğimi bilemedim.
Amacım MAC değil sadece M3U Linkler indirmek
Mesela BOTS kaç olmalı
Min Exp. Days kaç olmalı
XSCAN yazan yerde harfler ve rakamlar var bunlar neye tekabül ediyor bilemedim.
Sizin Bu App üzerinde tecrübeniz varsa paylaşırsanız mutluluk duyarım.
Bu program sadece mac paneller için. M3u için başka tarama uygulamaları var. Min exp days 7 ayarlı ise bitme süresi 7 gunden düşük panelleri sana göstermeyecektir. 60 aayarlarsan 60 günden düşük panelleri es geçecektir.
Random mac işaretlersen mac combo yüklemene gerek yok program kendisi rasgele mac deneyerek panel bulmaya çalışacaktır. Bots sayısı 10dan düşük olmalı ki server sahibi farkına varıp seni banlamasın. Xscan onu ben de bilmiyorum 😁 olduğu gibi kalsın. En aşağıdaki mac combo işaretlersen bir mac combo dosyası göstermen gerekir.

Bu program sadece mac paneller için. M3u için başka tarama uygulamaları var. Min exp days 7 ayarlı ise bitme süresi 7 gunden düşük panelleri sana göstermeyecektir. 60 aayarlarsan 60 günden düşük panelleri es geçecektir.
Random mac işaretlersen mac combo yüklemene gerek yok program kendisi rasgele mac deneyerek panel bulmaya çalışacaktır. Bots sayısı 10dan düşük olmalı ki server sahibi farkına varıp seni banlamasın. Xscan onu ben de bilmiyorum 😁 olduğu gibi kalsın. En aşağıdaki mac combo işaretlersen bir mac combo dosyası göstermen gerekir.
Çok teşekkür ederim Be değerli açıklamaların için. 🤗 :)

Geri