Aynı anda fazla kullanıcı girerse donuyor.Kanallar arşivler mükemmel ama 8-10 saniyede bir 2 saniye kadar durup tekrar oynuyor
İnternet 50 mbit
9xtream player gibi bir oynatıcı kullanırsanız aktif kullanıcıyı görebilirsiniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Aynı anda fazla kullanıcı girerse donuyor.Kanallar arşivler mükemmel ama 8-10 saniyede bir 2 saniye kadar durup tekrar oynuyor
İnternet 50 mbit
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Titan panel nedirS.A @BAXI26 Ustam Senelerdir tanırım sizi burda görmek ne güzel tesadüf buldum burayı inşaallah bende arda panel atarım arkadaşlara Selam ve Saygılarımla..
Yeni Titan panel nedirKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Bu konuyu incele orda paylaştılarYeni Titan panel nedir
9xtream uygulamasını indirdim canlı tvleri izleyebiliyorum ama 5-6 saniye kadar daha sonra donuyor her kanal böyleAynı anda fazla kullanıcı girerse donuyor.
9xtream player gibi bir oynatıcı kullanırsanız aktif kullanıcıyı görebilirsiniz.
Merhaba m3u dosyasını açtıktan sonra, canlı filmler diziler yazan bölümde sol alttaki ikon a basınca bilgi ekranı geliyor. Son kullanım süreci max kullanıcı sayısı vs.. Orası sıfır olduğunda kaliteli Server da donma olmaz.9xtream uygulamasını indirdim canlı tvleri izleyebiliyorum ama 5-6 saniye kadar daha sonra donuyor her kanal böyle
Film ve dizi bölümünde ise üyelik istiyor
Aylık 40 TL verip alayım deneyeyim diyorum ama her 5-6 saniyede bir donacaksa almayacağım
Bilemedim ne yapsam
Apple TV'ye indirdim uygulamayı
Kanal geçişleri de tuşlarla uyumsuz kaydırınca kanal değiştirse iyi olurmuş
Çok teşekkürler cevaplarınız içinMerhaba m3u dosyasını açtıktan sonra, canlı filmler diziler yazan bölümde sol alttaki ikon a basınca bilgi ekranı geliyor. Son kullanım süreci max kullanıcı sayısı vs.. Orası sıfır olduğunda kaliteli Server da donma olmaz.
Abi zero panel de bulabilirsen paylasirmisinKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
TeşekkürlerEmeklerinize sağlık üstadım.
dostum çok teşekkür ederim,sağol.Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Spam yapmayınız, düzelt butonunu kullanınız.Titan panel nedir
Emeklerinize sağlık üstad.Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.