Atmaca M3U Linkleri

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Aynı anda fazla kullanıcı girerse donuyor.
9xtream player gibi bir oynatıcı kullanırsanız aktif kullanıcıyı görebilirsiniz.
9xtream uygulamasını indirdim canlı tvleri izleyebiliyorum ama 5-6 saniye kadar daha sonra donuyor her kanal böyle
Film ve dizi bölümünde ise üyelik istiyor
Aylık 40 TL verip alayım deneyeyim diyorum ama her 5-6 saniyede bir donacaksa almayacağım
Bilemedim ne yapsam
Apple TV'ye indirdim uygulamayı
Kanal geçişleri de tuşlarla uyumsuz kaydırınca kanal değiştirse iyi olurmuş

9xtream uygulamasını indirdim canlı tvleri izleyebiliyorum ama 5-6 saniye kadar daha sonra donuyor her kanal böyle
Film ve dizi bölümünde ise üyelik istiyor
Aylık 40 TL verip alayım deneyeyim diyorum ama her 5-6 saniyede bir donacaksa almayacağım
Bilemedim ne yapsam
Apple TV'ye indirdim uygulamayı
Kanal geçişleri de tuşlarla uyumsuz kaydırınca kanal değiştirse iyi olurmuş
Merhaba m3u dosyasını açtıktan sonra, canlı filmler diziler yazan bölümde sol alttaki ikon a basınca bilgi ekranı geliyor. Son kullanım süreci max kullanıcı sayısı vs.. Orası sıfır olduğunda kaliteli Server da donma olmaz.

Merhaba m3u dosyasını açtıktan sonra, canlı filmler diziler yazan bölümde sol alttaki ikon a basınca bilgi ekranı geliyor. Son kullanım süreci max kullanıcı sayısı vs.. Orası sıfır olduğunda kaliteli Server da donma olmaz.
Çok teşekkürler cevaplarınız için
Bir de bu uygulamayı Apple Tv'de nasıl kullanabilirim kanal değiştirme filan
Birde programı her açtığımda ekran ayarı yapmam gerekiyor alttan ve üstten ekran basık olarak açılıyor

Kod:

Kod:

Kod:

Geri