aragorngs8
Üye
Şu an aktif kullanıyorumTv boxta uygulamaya girmiyor atıyor
Şu an aktif kullanıyorumTv boxta uygulamaya girmiyor atıyor
Öncelikle teşekkürler uygulamayı beğendiğinize sevindim söylediğiniz problemin farkındayım bir sonraki güncellemede onu çözeceğimUygulama harika elinize sağlık bugün deneme fırsatım oldu Menüsü eski uydu cihazlarını andırıyor kumanda desteği de güzel olmuş ama kanal Menüsünde kumandada sol tuşa basıldığında değilde orta tuşa basılınca çıkarsa güzel olur birde mesela belgesel kısmına basınca belgesel bölümündeki ilk kanaldan başlamıyor nitekim haber beglesel ulusal kısmındada öyle yada belki benim cihazımda öyledir cihazım nokia streaming box onun haricide uygulamanız gerçekten güzel yayın olsun sadelik olsun umarım uzun ömürlü olur ve dahada gelişir dediğim gibi bana eski uydu cihazlarını hatırlattı hoşuma gitti elinize sağlık.
Cihazınızda VPN veya Sniff uygulamaları varsa direk açılmadan atar güvenlik önleminden dolayıTv boxta uygulamaya girmiyor atıyor
Birde kanal sıralamasını yazmayı unutmuşum tuş takımıyla yazdığımızda sıralama neye göre sıralı belli değil mesela vavo kategorisine girince 199 kanalı izliyorum başka kategoriye girip başka kanal açınca 199 yazınca o kanala gitmiyor yada haber kısmında 8 tuşuna basınca 8 kanal gelmiyor.Bunu ve kanalı isimle arama kısmınıda dikkate alırsan sevinirim.Tekrardan eline sağlık.Uygulama harika elinize sağlık bugün deneme fırsatım oldu Menüsü eski uydu cihazlarını andırıyor kumanda desteği de güzel olmuş ama kanal Menüsünde kumandada sol tuşa basıldığında değilde orta tuşa basılınca çıkarsa güzel olur birde mesela belgesel kısmına basınca belgesel bölümündeki ilk kanaldan başlamıyor nitekim haber beglesel ulusal kısmındada öyle yada belki benim cihazımda öyledir cihazım nokia streaming box onun haricide uygulamanız gerçekten güzel yayın olsun sadelik olsun umarım uzun ömürlü olur ve dahada gelişir dediğim gibi bana eski uydu cihazlarını hatırlattı hoşuma gitti elinize sağlık.
Uygulama bulunduğunuz kategoriye göre numaralandırma yapıyor ve o kategoride örnek veriyorum 20 kanal var siz 14.kanalı tuşladığınız zaman sadece o kategorideki 14.kanalı açar yani ben o şekilde programladım ama eğer güncelleme yaparken ayar bozulduysa bilemem tekrar elden geçirmem lazımBirde kanal sıralamasını yazmayı unutmuşum tuş takımıyla yazdığımızda sıralama neye göre sıralı belli değil mesela vavo kategorisine girince 199 kanalı izliyorum başka kategoriye girip başka kanal açınca 199 yazınca o kanala gitmiyor yada haber kısmında 8 tuşuna basınca 8 kanal gelmiyor.Bunu ve kanalı isimle arama kısmınıda dikkate alırsan sevinirim.Tekrardan eline sağlık.
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve güzel düşünceleriniz için iyi seyirler dilerim daha da güzelleşek inşallah ilerideki sürümlerdeEmeğinize sağlık gerçekten çok kaliteli olmuş inşaallah uzun ömürlü olur.Neşe ile seyrederiz.Çook teşekkürler
Uygulamada herhangi bir zararlı yazılım yok. Play Protect bunu virüs olarak algılıyor apk olduğu için. Bilginiz olsun.indirirken ısrarla zararlı yazılım demesi neden çözemedim, diğer uygulamalarda böyle bir uyarı vermiyor ama atakta her seferinde zararlı yazılım yazması soru işareti, ben virüs taramasıda yaptırdım zararlı bir şey bulamadı
Tsk lerReis sana mesaj attım özelden Bir bakar mısın
Bazen internet sağlayıcılar cloudflare gibi siteleri engelliyor ondan olabilir diye tahmin ediyorum yani çok cihazda denedim ama bir sıkıntı yaşamadımAtakan hocam uygulama güzel olmuş ellerine sağlık, birkaç sorum olacak tv kurdum uygulama kanal listesini güncelleyemedi, tvboxta kurulum yapılıyor diyor ama ilerleme olmuyor öyle devam ediyor, sorunlar devam ediyor denedim
Merhaba o çıkan uyarıyı bende anlamış değilim çözüm de bulamadım bir sonraki güncellemede belki çözümü bulurumindirirken ısrarla zararlı yazılım demesi neden çözemedim, diğer uygulamalarda böyle bir uyarı vermiyor ama atakta her seferinde zararlı yazılım yazması soru işareti, ben virüs taramasıda yaptırdım zararlı bir şey bulamadı
Android sürüm ile alakalı bir durum olabilir notlarım arasına yazayım bir sonraki güncellemede çözmeye çalışırımAtakan hocam dreamstar nova2 de kuruluyor ama acrogomda kanal listesi yükelenmedi diyor ve açmıyor 1.7 versiyonu indirdim VPN kapalı olduğu halde Xiaomi 15 sıkıntı yok aracımdaki andirod multımedyada sıkıntı yok sadece tv box ta var bilginize
Estağfurullah elimden geleni ve bilgim dahilinde yapmaya çalışıyorumBu işin gerçekten güzel yapanlarındandıır Atakan üstad