📺 📱 Atak TV V2.0.11 (Sürekli Güncel)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Panel Kodu : 2027

Ayrıca uygulamayı kurarken uyarı alanlara bu yazıyı okumalarını tavsiye ederim

🚨 Google Play Protect Uyarısı Hakkında Bilgilendirme

Arkadaşlar merhaba, Atak TV v2.0 sürümünü yüklerken bazı cihazlarda karşınıza "Uygulamanın taranması öneriliyor / Play Protect bu uygulamayı ilk kez görüyor" şeklinde bir uyarı çıkabilir.

Bu bir virüs veya engel uyarısı değildir! Peki bu uyarı neden çıkıyor?

Play Store'da Yokuz: Uygulamamızı Google Play Store mağazasında yayınlamadığımız, tamamen size özel (içerisinde hazır yayın listeleriyle birlikte) APK olarak paylaştığımız için Google sistemi uygulamayı henüz tanımıyor.

"İlk Kez Görülüyor" Ne Demek?: Google, kendi mağazası dışından yüklenen ve dünyada henüz milyonlarca kişi tarafından kurulmamış her yeni APK güncellemesine otomatik olarak bu güvenlik kontrolü ekranını çıkartır.

Uygulamamız Tamamen Güvenlidir: Kodlarımızda cihazınıza, kişisel verilerinize veya gizliliğinize zarar verecek hiçbir zararlı yazılım bulunmamaktadır.

Kuruluma Nasıl Devam Edebilirsiniz?
Ekrandaki "Uygulamayı Tara" seçeneğine basarak Google'ın uygulamayı incelemesine izin verebilirsiniz. Google botları uygulamayı tarayıp temiz olduğunu gördükten sonra kurulum güvenle tamamlanacaktır. Dileyen kullanıcılarımız "Taramadan Yükle" diyerek de doğrudan kuruluma geçebilir.

Bize güvendiğiniz ve desteğiniz için teşekkür ederiz! Keyifli seyirler.
Iyi akşamlar ustam, Atak TV v2.0 sürümü Firetv Stick'te çalışmamatadır bilgilerinize. Mümkünse Atak TV 1.9 sürümünü tekrar yayınlarsanız seviniriz. Teşekkür ederiz.

Iyi akşamlar ustam, Atak TV v2.0 sürümü Firetv Stick'te çalışmamatadır bilgilerinize. Mümkünse Atak TV 1.9 sürümünü tekrar yayınlarsanız seviniriz. Teşekkür ederiz.
Harika olmuş eline sağlık usta

Mükemmel olmuş, ellerinize sağlık.

Aynı sistem üzerine yapmıştım bir değişiklik yapmadım ama tekrar sistem dosyalarına bir bakayım eğer düzeltebilirsem tekrar güncelleme yayınlarım

APK yı.nereden indirebilirim

Dsmrt yüklenemedi hatası veriyor bilgin olsun

Ekli dosyayı görüntüle 24324

📺 Hızlı, Ücretsiz ve Akıllı Canlı Yayın Uygulaması!​

Merhaba Dostlar,

Hız, sadelik ve kullanıcı dostu bir deneyim hedefleyerek geliştirdiğim canlı yayın uygulamamın ilk sürümünü (v1.0) sizlerle paylaşıyorum. Gereksiz detaylardan arındırılmış, tamamen performansa odaklı bu projede önceliğim akıcı bir izleme deneyimi sunmaktı.

✨ Neden Bu Uygulamayı Denemelisiniz?​

• 🚀 Işık Hızında Performans: Uygulama boyutu oldukça küçüktür; kanal geçişleri takılmadan, akıcı bir şekilde gerçekleşir.
  • 🎮 Gelişmiş Kumanda ve Dokunmatik Desteği: * Android TV:Kumanda orta tuşu ile menüye ulaşabilir, sağ-sol tuşlarıyla gezinebilir, üst tuşla kategori değiştirebilirsiniz. Kanal seçtiğinizde menü kendiliğinden kapanır.
    • Mobil: Dokunmatik ekranlarla tam uyumludur.
    • Hızlı Geçiş: Yayın izlerken aşağı/yukarı tuşlarıyla kanallar arasında seri geçiş yapabilirsiniz.
  • 📅 EPG ve Bilgi Paneli: Kanal değiştiğinde sağ tarafta kanal bilgisi ve EPG (Yayın Akışı) otomatik belirir ve kısa süre sonra kendiliğinden kaybolur.
  • 🔄 Otomatik Güncelleme Sistemi: Yeni bir sürüm çıktığında tekrar dosya aramanıza veya manuel kurulum yapmanıza gerek yok! Uygulama açılışta güncellemeyi fark eder, sizi uyarır ve otomatik olarak kendini günceller.
  • 🛡️ Güvenli ve Ücretsiz: Reklam veya zararlı yazılım içermez. Kanal listesi doğrudan kendi sunucum üzerinden güncellendiği için liste her zaman tazedir.

Ekli dosyayı görüntüle 24330

🛠 Gelecek Planları​

Bu sürüm (v1.0) projenin temelini oluşturuyor. Şimdilik bu sade ve stabil halini beğenilerinize sunuyorum; ilerleyen zamanlarda sizden gelecek geri bildirimlerle yeni özellikler eklemeye devam edeceğim.

Uygulamayı burdan indirebilirsiniz

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Downloader Uygulaması ile Android Tv de kodu girmeniz yeterli

Kısa indirme Kodu : 7117309

Ekli dosyayı görüntüle 24325
Ekli dosyayı görüntüle 24326
Ekli dosyayı görüntüle 24327

Uygulama hakkındaki görüşlerinizi ve varsa önerilerinizi paylaşırsanız gelişim sürecine destek olmuş olursunuz. İyi seyirler!
2.0 yükledim açılmadı.guncelleme zorunlu dediği için eski versiyona da dönemedim malesef güncelleme ile atak tv yi kaybettik.

2.0 yükledim açılmadı.guncelleme zorunlu dediği için eski versiyona da dönemedim malesef güncelleme ile atak tv yi kaybettik.
eski sürümün üzerine güncelleme yapıldı sistem dosyalarını kontrol edeceğim eğer sistemsel bir sıkıntıysa düzeltmeye çalışayım

Aynı sistem üzerine yapmıştım bir değişiklik yapmadım ama tekrar sistem dosyalarına bir bakayım eğer düzeltebilirsem tekrar güncelleme yayınlarım
Fire TV de bende çalışıyo başkan bilgine 👍

Fire TV de bende çalışıyo başkan bilgine 👍
Eyvallah bende senin mesaj yazmanı bekliyordum özellikle firestick ve firetv için özel ayar yapmıştım ama bazı amazon cihazlarda sürüm farklılığından mı yok başka bir şey mi anlayamadım bilgilendirme için teşekkürler

Eyvallah bende senin mesaj yazmanı bekliyordum özellikle firestick ve firetv için özel ayar yapmıştım ama bazı amazon cihazlarda sürüm farklılığından mı yok başka bir şey mi anlayamadım bilgilendirme için teşekkürler
Bilmiyorum önceki sürümlerdede bi ara yazanlar olmuştu. Ama bende yine çalışıyodu. Fireos Android 11 sürümlü benimki. Firetvstick 4k Max.. belki arkadaşlar dışardan apklara izinleri vermiyorlar.

Bilmiyorum önceki sürümlerdede bi ara yazanlar olmuştu. Ama bende yine çalışıyodu. Android 11 sürümlü benkeki. Firetvstick 4k Max.. belki arkadaşlar dışardan apklara izinleri vermiyorlar.
olabilir özellikle eski sürüm cihazlarda 32 bit olan cihazlarda da çalışacak şekilde yaptım ne yapalım sağlık olsun

olabilir özellikle eski sürüm cihazlarda 32 bit olan cihazlarda da çalışacak şekilde yaptım ne yapalım sağlık olsun
Amazon'un birçok cihazı 32 bit mimari ile çalışır bendeki cihaz 4k Max cihazı oldukça güçlü bir işlemciye sahip. 64 bit mimariyi desteklediği halde fireos engelliyo 32 bite izin veriyo diye biliyorum. Sebebide 2 GB RAM ile uygulamalar kasmasın diye 👍

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri