📺 📱 Atak TV V2.0.11 (Sürekli Güncel)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostlar uygulamayı halen geliştiriyorum işlerim çok yoğun ama fırsat buldukça yeni özellikler eklemeye devam ediyorum küçük bir önizleme videosu koyuyorum inşallah güzel bir uygulama olacak
BoruTV özleyenlere bir sürprizim var

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Xiaomi Mi Box S 4K, ilk nesil cihaza kurulumu yaptım ve yükledim. Canlı TV (Ulusal) içeriği olarak bu cihazda deneyimlediğim en güzel uygulama oldu. Oldukça hızlı yükleme hızına sahip. Geçişler de sorunsuz. Tebrik ediyorum ömrü uzun olsun. (y)

Xiaomi Mi Box S 4K, ilk nesil cihaza kurulumu yaptım ve yükledim. Canlı TV (Ulusal) içeriği olarak bu cihazda deneyimlediğim en güzel uygulama oldu. Oldukça hızlı yükleme hızına sahip. Geçişler de sorunsuz. Tebrik ediyorum ömrü uzun olsun. (y)
Teşekkürler iyi seyirler dilerim yeni sürüm daha güzel olacak inşallah

Youtube kanalları açılmıyor şuan için hocam..

Pekde acemi işine benzemiyor bende iyi çalışıyor. Eline sağlık.

Eline koluna sağlık güzel olmuş

Dostlar uygulamayı halen geliştiriyorum işlerim çok yoğun ama fırsat buldukça yeni özellikler eklemeye devam ediyorum küçük bir önizleme videosu koyuyorum inşallah güzel bir uygulama olacak
BoruTV özleyenlere bir sürprizim var

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
BoruTV uygulaması bakımda diyor teşekkürler

Ustam halen ben kullanamıyorum kanal listesi yüklenemedi hatası veriyor .her güncellemede acaba ıldumu diye yüklüyorum ama sonuc yine yok bir türlü olmuyor okada apk yüklü birtek bunda oluyor.

Ustam halen ben kullanamıyorum kanal listesi yüklenemedi hatası veriyor .her güncellemede acaba ıldumu diye yüklüyorum ama sonuc yine yok bir türlü olmuyor okada apk yüklü birtek bunda oluyor.
Daha öncede söylemiştim kanal listemi cloudflare sisteminden çekiyorum eğer kullandığınız internette güvenli internet açık ise kanal listesi gelmez onu kapatırsanız kanal listesini direk indirir yani bu benim uygulama ile alakalı bir durum değil internet sağlayıcıları CloudFlare sitesini zararlı gibi görüp engelliyor

Merhaba eğer benim uygulamamı indirip kurduysanız ve uygulama açılıyor ve kanal listesi gelmiyorsa internet sağlayıcınızın güvenli interneti açık olabilir onu kapatırsanız kanalların sorunsuzca geleceğini görürsünüz
slm hocam hakkaden süper sade bir uygulama yapmışsın benim fikrim şimdiye kadar gördüğüm 5 yıldız vereceğim uygulama olmuş illaki eksik yanları vardır lakin 4gündür kullanıyom eline koluna sağlık hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri