📺 📱 Atak TV V2.0.11 (Sürekli Güncel)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam ellerinize sağlık bir sorum olacak size mobil internette sıkıntı yok yalnız modem üzerinden baglandıgımda kanal listesi yüklenmedi hatasını alıyorum Turkcell Superonline bunun için bir çözüm varmı
Teşekkürler kullandığınız internette güvenli internet ayarları açık ise kanal listesi için kullandığım Cloudflare sitesini engelliyor benimde başıma gelmişti güvenli interneti kapattım sonra düzeldi bu şekilde yapmanızı öneririm

Dostlar Yeni Sürüm Çalışmaları Devam Ediyor Geliyor....Gelmekte....Olan.... Bekleyin...;)

Atak3.jpeg
Atak2.jpegAtak1.jpeg

Herkese merhabalar ve şimdiden iyi bayramlar dilerim. Uygulamayı indirdikten hemen sonra antivirüs uygulamam virüs saptıyor. Doğal olarak da uygulamayı kurmadan siliyorum. Uygulamada gerçekten virüs var mıdır?

Herkese merhabalar ve şimdiden iyi bayramlar dilerim. Uygulamayı indirdikten hemen sonra antivirüs uygulamam virüs saptıyor. Doğal olarak da uygulamayı kurmadan siliyorum. Uygulamada gerçekten virüs var mıdır?
Uygulamamda virus yoktur ama kurup, kurmamak size kalmış

Öncelikle ellerine emeğine sağlık. Gerçekten şahane bir uygulama. Yeni sürümü sabırsızlıkla bekliyoruz, ne zaman gelecek.

Öncelikle ellerine emeğine sağlık. Gerçekten şahane bir uygulama. Yeni sürümü sabırsızlıkla bekliyoruz, ne zaman gelecek.
Teşekkürler , en yakın zamanda bitince paylaşacağım

Ekli dosyayı görüntüle 24324

📺 Hızlı, Ücretsiz ve Akıllı Canlı Yayın Uygulaması!​

Merhaba Dostlar,

Hız, sadelik ve kullanıcı dostu bir deneyim hedefleyerek geliştirdiğim canlı yayın uygulamamın ilk sürümünü (v1.0) sizlerle paylaşıyorum. Gereksiz detaylardan arındırılmış, tamamen performansa odaklı bu projede önceliğim akıcı bir izleme deneyimi sunmaktı.

✨ Neden Bu Uygulamayı Denemelisiniz?​

• 🚀 Işık Hızında Performans: Uygulama boyutu oldukça küçüktür; kanal geçişleri takılmadan, akıcı bir şekilde gerçekleşir.
  • 🎮 Gelişmiş Kumanda ve Dokunmatik Desteği: * Android TV:Kumanda orta tuşu ile menüye ulaşabilir, sağ-sol tuşlarıyla gezinebilir, üst tuşla kategori değiştirebilirsiniz. Kanal seçtiğinizde menü kendiliğinden kapanır.
    • Mobil: Dokunmatik ekranlarla tam uyumludur.
    • Hızlı Geçiş: Yayın izlerken aşağı/yukarı tuşlarıyla kanallar arasında seri geçiş yapabilirsiniz.
  • 📅 EPG ve Bilgi Paneli: Kanal değiştiğinde sağ tarafta kanal bilgisi ve EPG (Yayın Akışı) otomatik belirir ve kısa süre sonra kendiliğinden kaybolur.
  • 🔄 Otomatik Güncelleme Sistemi: Yeni bir sürüm çıktığında tekrar dosya aramanıza veya manuel kurulum yapmanıza gerek yok! Uygulama açılışta güncellemeyi fark eder, sizi uyarır ve otomatik olarak kendini günceller.
  • 🛡️ Güvenli ve Ücretsiz: Reklam veya zararlı yazılım içermez. Kanal listesi doğrudan kendi sunucum üzerinden güncellendiği için liste her zaman tazedir.

Ekli dosyayı görüntüle 24330

🛠 Gelecek Planları​

Bu sürüm (v1.0) projenin temelini oluşturuyor. Şimdilik bu sade ve stabil halini beğenilerinize sunuyorum; ilerleyen zamanlarda sizden gelecek geri bildirimlerle yeni özellikler eklemeye devam edeceğim.

Uygulamayı burdan indirebilirsiniz

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Downloader Uygulaması ile Android Tv de kodu girmeniz yeterli

Kısa indirme Kodu : 7117309

Ekli dosyayı görüntüle 24325
Ekli dosyayı görüntüle 24326
Ekli dosyayı görüntüle 24327

Uygulama hakkındaki görüşlerinizi ve varsa önerilerinizi paylaşırsanız gelişim sürecine destek olmuş olursunuz. İyi seyirler!
amazon firenstick ile hiç açmadı program başlayamıyor ne yapmam gerekir

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 24324

📺 Hızlı, Ücretsiz ve Akıllı Canlı Yayın Uygulaması!​

Merhaba Dostlar,

Hız, sadelik ve kullanıcı dostu bir deneyim hedefleyerek geliştirdiğim canlı yayın uygulamamın ilk sürümünü (v1.0) sizlerle paylaşıyorum. Gereksiz detaylardan arındırılmış, tamamen performansa odaklı bu projede önceliğim akıcı bir izleme deneyimi sunmaktı.

✨ Neden Bu Uygulamayı Denemelisiniz?​

• 🚀 Işık Hızında Performans: Uygulama boyutu oldukça küçüktür; kanal geçişleri takılmadan, akıcı bir şekilde gerçekleşir.
  • 🎮 Gelişmiş Kumanda ve Dokunmatik Desteği: * Android TV:Kumanda orta tuşu ile menüye ulaşabilir, sağ-sol tuşlarıyla gezinebilir, üst tuşla kategori değiştirebilirsiniz. Kanal seçtiğinizde menü kendiliğinden kapanır.
    • Mobil: Dokunmatik ekranlarla tam uyumludur.
    • Hızlı Geçiş: Yayın izlerken aşağı/yukarı tuşlarıyla kanallar arasında seri geçiş yapabilirsiniz.
  • 📅 EPG ve Bilgi Paneli: Kanal değiştiğinde sağ tarafta kanal bilgisi ve EPG (Yayın Akışı) otomatik belirir ve kısa süre sonra kendiliğinden kaybolur.
  • 🔄 Otomatik Güncelleme Sistemi: Yeni bir sürüm çıktığında tekrar dosya aramanıza veya manuel kurulum yapmanıza gerek yok! Uygulama açılışta güncellemeyi fark eder, sizi uyarır ve otomatik olarak kendini günceller.
  • 🛡️ Güvenli ve Ücretsiz: Reklam veya zararlı yazılım içermez. Kanal listesi doğrudan kendi sunucum üzerinden güncellendiği için liste her zaman tazedir.

Ekli dosyayı görüntüle 24330

🛠 Gelecek Planları​

Bu sürüm (v1.0) projenin temelini oluşturuyor. Şimdilik bu sade ve stabil halini beğenilerinize sunuyorum; ilerleyen zamanlarda sizden gelecek geri bildirimlerle yeni özellikler eklemeye devam edeceğim.

Uygulamayı burdan indirebilirsiniz

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Downloader Uygulaması ile Android Tv de kodu girmeniz yeterli

Kısa indirme Kodu : 7117309

Ekli dosyayı görüntüle 24325
Ekli dosyayı görüntüle 24326
Ekli dosyayı görüntüle 24327

Uygulama hakkındaki görüşlerinizi ve varsa önerilerinizi paylaşırsanız gelişim sürecine destek olmuş olursunuz. İyi seyirler!
Teşekkürler...

An itibariyle telefonumda düzgün çalışan uygulama nokia streaming box 8000de kanalları yüklememeye başladı

Bende yükleniyor.
1779907363562.png

Yayınlar bi ara gitti şimdi yeni bir worker hesabı açtım önceki hesap 250000 istek olunca kapatmış cloudflare
bazı çakallar benim yayınları uygulamadan çalmış o yüzden worker şişmiş yeni bir hesap açtım şu anda yayınlar çalışıyor iyi seyirler dilerim

Dizi ve filmler için olacak sanırım yeni sürümdeki güncelleme. Hadi hayırlısı 👍
İnşallah olacak altyapısını oturtmaya çalışıyorum ki ileride sıkıntı yaşanmasın birde bayram girince çalışmalar durdu bayramdan sonra devam edeceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri