kadırga
Üye
Hayırlısı olsun,kalıcı olması dileklerimle.![]()
Hayırlısı olsun,kalıcı olması dileklerimle.![]()
belgeselde Bbc Earth kanalında tv1 diye yerli bir kanal çıkıyor yeni belgeselleri bekliyoruz. birde National geographic kanal gündür takılmış aynı kısa görüntü varBelgesel kategorisine Habitat tv ve Yaban TV eklendi iyi seyirler
tsk lerBu Linkten Tüm Spor Kanallarını Ekliyebilirsin
Teşekkürler iyi seyirler dilerimEllerine sağlık, çok hızlı,çok güzel ve çok hafif, şu ana kadarki yapılmış en güzel uygulama. Belgesel bölümünde sıkıntı var ama umarım düzelir. Bir kaç ingilizce haber ve belgesel kanalı eklenirse tadına doyum olmaz.
tsk lerTeşekkürler iyi seyirler dilerim
Öncelikle teşekkürler uygulamayı beğendinize sevindimElinize sağlık gayet güzel uygulama.
Sol listeyi istediğimiz gibi yukarı aşağı gurupları yer değiştirebilsek gizlesek göstersek çok güzel olur diye düşünüyorum.
Birde atakvavoo süper bir liste ama çok karışık.Bunu daha düzenli bir şekilde ayarlayabilme imkanı var mı acaba. En azından kullanıcılara liste sırasını pratik değiştirme yolu verilse bizde düzenleriz yada bilmiyorumdaha güzel bir yolu var mıdır.
her şeye rağmen harika güzel bir uygulama. Normal TV den daha hızlı geçişler. Elinize sağlık @atakan1983
Teşekkürler iyi seyirler dilerim 2.0 güncellemesi farklı bir tasarımla gelecekÜstat herşey çok güzel ve başarılı diğer uygulamalara göre çok hızlı emeğine sağlık
Evet o sorun maalesef var, boyle bir durumda mobilden ac liste gelsin sonra wifi ye geç ben oyle yapiyom, dns de deneyip test edebilirsin.Hocam ellerinize sağlık bir sorum olacak size mobil internette sıkıntı yok yalnız modem üzerinden baglandıgımda kanal listesi yüklenmedi hatasını alıyorum Turkcell Superonline bunun için bir çözüm varmı