📺 📱 Atak TV V2.0.11 (Sürekli Güncel)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260520_090401_com.funnycat.virustotal.jpg
    Screenshot_20260520_090401_com.funnycat.virustotal.jpg
    136.3 KB · Görüntüleme: 51
Belgesel kategorisine Habitat tv ve Yaban TV eklendi iyi seyirler
belgeselde Bbc Earth kanalında tv1 diye yerli bir kanal çıkıyor yeni belgeselleri bekliyoruz. birde National geographic kanal gündür takılmış aynı kısa görüntü var

TV8 çalışmıyor

Ellerine sağlık, çok hızlı,çok güzel ve çok hafif, şu ana kadarki yapılmış en güzel uygulama. Belgesel bölümünde sıkıntı var ama umarım düzelir. Bir kaç ingilizce haber ve belgesel kanalı eklenirse tadına doyum olmaz.

Ellerine sağlık, çok hızlı,çok güzel ve çok hafif, şu ana kadarki yapılmış en güzel uygulama. Belgesel bölümünde sıkıntı var ama umarım düzelir. Bir kaç ingilizce haber ve belgesel kanalı eklenirse tadına doyum olmaz.
Teşekkürler iyi seyirler dilerim
en yakın zamanda kanallarda düzenleme yaparım

Belgesel kanallarına acaba Fransız USHUAİA TV, ANİMAUX TV ,TREK TV, Arnavut TRİNG PLANET , NATYRA, Rus VİJU NATURE , VİASAT NATURE eklenebilse harika olur gelistirici arkadaşın emeğine sağlık uygulama ne yalan söyleyeyim hafif, hızlı 10 numara 5 yıldız umarım İNŞALLAH kalıcı olur ....

Elinize sağlık gayet güzel uygulama.
Sol listeyi istediğimiz gibi yukarı aşağı gurupları yer değiştirebilsek gizlesek göstersek çok güzel olur diye düşünüyorum.
Birde atakvavoo süper bir liste ama çok karışık.:) Bunu daha düzenli bir şekilde ayarlayabilme imkanı var mı acaba. En azından kullanıcılara liste sırasını pratik değiştirme yolu verilse bizde düzenleriz yada bilmiyorumdaha güzel bir yolu var mıdır.

her şeye rağmen harika güzel bir uygulama. Normal TV den daha hızlı geçişler. Elinize sağlık @atakan1983

Elinize sağlık gayet güzel uygulama.
Sol listeyi istediğimiz gibi yukarı aşağı gurupları yer değiştirebilsek gizlesek göstersek çok güzel olur diye düşünüyorum.
Birde atakvavoo süper bir liste ama çok karışık.:) Bunu daha düzenli bir şekilde ayarlayabilme imkanı var mı acaba. En azından kullanıcılara liste sırasını pratik değiştirme yolu verilse bizde düzenleriz yada bilmiyorumdaha güzel bir yolu var mıdır.

her şeye rağmen harika güzel bir uygulama. Normal TV den daha hızlı geçişler. Elinize sağlık @atakan1983
Öncelikle teşekkürler uygulamayı beğendinize sevindim
Kategorileri kullanıcı değiştirecek şekilde yapmadım daha doğrusu nasıl yapılacağını bilmiyorum acemi olarak başladım bu işe ileride nasıl olur bilemem vavoo kanallarını direk blok liste attığım için 1000 yakın kanal var onları tek tek gruplamak lazım ama çok uzun iş arama kısmından istediğiniz kanalı bulup seçip izleyebilirsiniz
Ama ileride farklı bir sistem yapmak düşüncesindeyim iyi seyirler dilerim

Zamanla olur o zaman. Belki forumda bilgisi olan arkadaşlardan tüyolar gelir :) Kolay gelsin tekrar

@atakan1983 birde CNNTurk kalitesi düşük. Aslında bazı kanallarınkide düşük geliyor. Belki bir tuşla HD SD geçiş yapılabilir gibi geldi 🙃

Tv8 çalışmıyor,siyah ekran oluyor

YOUTUBE Kategorisine Yeni kanallar eklendi
Çocuk Kategorisine Yeni Kanallar eklendi
Çalışmayan kanallar stabil yayınlar ile değiştirildi
İyi Seyirler

Muhteşem, fevkalade, anlatmaya gerek yok.

Üstat herşey çok güzel ve başarılı diğer uygulamalara göre çok hızlı emeğine sağlık

Hocam ellerinize sağlık bir sorum olacak size mobil internette sıkıntı yok yalnız modem üzerinden baglandıgımda kanal listesi yüklenmedi hatasını alıyorum Turkcell Superonline bunun için bir çözüm varmı

Hocam ellerinize sağlık bir sorum olacak size mobil internette sıkıntı yok yalnız modem üzerinden baglandıgımda kanal listesi yüklenmedi hatasını alıyorum Turkcell Superonline bunun için bir çözüm varmı
Evet o sorun maalesef var, boyle bir durumda mobilden ac liste gelsin sonra wifi ye geç ben oyle yapiyom, dns de deneyip test edebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri