tiger1903
Paylaşımcı
evet ne yazık ki öyle yoksa çok güzel kullanıyordum düzelir inşvavoo kendi sisteminde bir sıkıntı olabilir normalde çalışıyor
uygulama çok güzel eline sağlık başkanım zamanla daha da iyi olacağına eminim
evet ne yazık ki öyle yoksa çok güzel kullanıyordum düzelir inşvavoo kendi sisteminde bir sıkıntı olabilir normalde çalışıyor
Teşekkürler arada sırada vavoo sistem yenilemesi yapıyor bende ilk zamanlar benim sistemde sorun var diye baya bir uğraştım ama sıkıntı kaynaktanevet ne yazık ki öyle yoksa çok güzel kullanıyordum düzelir inş
uygulama çok güzel eline sağlık başkanım zamanla daha da iyi olacağına eminim
Hocam sol tuş derken çoğu tuşa bastım ama açılmadı bende yinede deneyeceğim soldaki bütün tuşlarıTeşekkürler uygulamayı açtığınız zaman kumandanın sol tuşuna basın sol tarafta kategoriler ve kanal listesi gelir kumanda dan istediğiniz kanalı seçip izleyebilirsiniz
Bendede çalışmadı yarım saat önce. Çok şiddetli yağmur vardı uydu sıkıntı yapınca atak TV ye geçtim ufak donmalar yaptı sonra kodi vavoo falan bakim dedim yok çalışmıyodu. Neyse yağmur geçtiTeşekkürler arada sırada vavoo sistem yenilemesi yapıyor bende ilk zamanlar benim sistemde sorun var diye baya bir uğraştım ama sıkıntı kaynaktan
kumandanın sağ sol yukarı aşağı tuşu yokmu sizin cihazın kumandasında sol tuşa basarsan kanal listesi gelirHocam sol tuş derken çoğu tuşa bastım ama açılmadı bende yinede deneyeceğim soldaki bütün tuşları![]()
merhaba resim eklersen yardımcı olmaya çalışırımMerhabalar TCL android TV 11 sürümü televizyonum var fakat şöyle bir sorunlar karşılaşıyorum fotoğraftaki gibi nasıl çözerim yardımcı olur musunuz rica etsem
Gönderdimmerhaba resim eklersen yardımcı olmaya çalışırım
indirdiğiniz uygulama hatalı inmiş olabilir ve paket ayrıştırma hatası olabilir konudaki ilk mesajdan indirme adresinden tekrar indirin ve kurulum yapmayı deneyinMerhabalar TCL android TV 11 sürümü televizyonum var fakat şöyle bir sorunlar karşılaşıyorum fotoğraftaki gibi nasıl çözerim yardımcı olur musunuz rica etsem
Bendede TCL Android 12 var. Konunun ilk mesajında downloader kodu var. TV ye play storedan downloader (turuncu D harfi olan) uygulamasını indirip onunla kodu adres yerine yazarak indirirseniz belki sorun yaşamazsınız. Ben öyle yapıyorum .
Hocam bastım zaten sola sağa basınca kanal değişiyor bende umarım ilerde kompakt bir menü dizaynı olurkumandanın sağ sol yukarı aşağı tuşu yokmu sizin cihazın kumandasında sol tuşa basarsan kanal listesi gelir
Emeğine sağlık,inşallah daha da iyi ilerlemeler ile takipte kalacağız.Ekli dosyayı görüntüle 24324
Merhaba Dostlar,
Hızlı, Ücretsiz ve Akıllı Canlı Yayın Uygulaması!
Hız, sadelik ve kullanıcı dostu bir deneyim hedefleyerek geliştirdiğim canlı yayın uygulamamın ilk sürümünü (v1.0) sizlerle paylaşıyorum. Gereksiz detaylardan arındırılmış, tamamen performansa odaklı bu projede önceliğim akıcı bir izleme deneyimi sunmaktı.
Neden Bu Uygulamayı Denemelisiniz?
Işık Hızında Performans: Uygulama boyutu oldukça küçüktür; kanal geçişleri takılmadan, akıcı bir şekilde gerçekleşir.
Gelişmiş Kumanda ve Dokunmatik Desteği: * Android TV:Kumanda orta tuşu ile menüye ulaşabilir, sağ-sol tuşlarıyla gezinebilir, üst tuşla kategori değiştirebilirsiniz. Kanal seçtiğinizde menü kendiliğinden kapanır.
- Mobil: Dokunmatik ekranlarla tam uyumludur.
- Hızlı Geçiş: Yayın izlerken aşağı/yukarı tuşlarıyla kanallar arasında seri geçiş yapabilirsiniz.
EPG ve Bilgi Paneli: Kanal değiştiğinde sağ tarafta kanal bilgisi ve EPG (Yayın Akışı) otomatik belirir ve kısa süre sonra kendiliğinden kaybolur.
Otomatik Güncelleme Sistemi: Yeni bir sürüm çıktığında tekrar dosya aramanıza veya manuel kurulum yapmanıza gerek yok! Uygulama açılışta güncellemeyi fark eder, sizi uyarır ve otomatik olarak kendini günceller.
Güvenli ve Ücretsiz: Reklam veya zararlı yazılım içermez. Kanal listesi doğrudan kendi sunucum üzerinden güncellendiği için liste her zaman tazedir.
Ekli dosyayı görüntüle 24330
🛠 Gelecek Planları
Bu sürüm (v1.0) projenin temelini oluşturuyor. Şimdilik bu sade ve stabil halini beğenilerinize sunuyorum; ilerleyen zamanlarda sizden gelecek geri bildirimlerle yeni özellikler eklemeye devam edeceğim.
Uygulamayı burdan indirebilirsiniz
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Downloader Uygulaması ile Android Tv de kodu girmeniz yeterli
Kısa indirme Kodu : 7117309
Ekli dosyayı görüntüle 24325
Ekli dosyayı görüntüle 24326
Ekli dosyayı görüntüle 24327
Uygulama hakkındaki görüşlerinizi ve varsa önerilerinizi paylaşırsanız gelişim sürecine destek olmuş olursunuz. İyi seyirler!
Rica ederim sorunun çözüldüğüne sevindim iyi seyirler dilerimHocam bastım zaten sola sağa basınca kanal değişiyor bende umarım ilerde kompakt bir menü dizaynı olur
Uygulamayı silip yeniden yükledim sorun çözüldü menüye ulaştım tekrar uygulama için teşekkürler
Teşekkürler iyi seyirler dilerimEmeğine sağlık,inşallah daha da iyi ilerlemeler ile takipte kalacağız.
Sorunun çözüldüğüne sevindim iyi seyirler dilerimaynen diğer kullanıcıların belirtiği gibi Downloader uygulamasını indirip kodu yazdım hal oldu indirdi emeğenize saygı duyup teşekkür ediyorum.![]()
Mor Kanal yasak arkadaşım.Mor kanal yok veya ben goremedim