📺 📱 Atak TV V2.0.11 (Sürekli Güncel)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostum harika iş cikarmissin TV de güncelleme yapmadı telden guncelleyip TV'ye gönderip kurdum zararlı uygulama demesine rağmen inşallah kalıcı olur basarilar

malesef usta sildim yeniden kurdum firetv de göstermiyor oysa ilk calismalarinda problem yoktu
Eski Version orta Version son vesiona kurdum hepsi çalışıyor. Hangi programla açıyorsan ona yetki vermelisin ayarlardan kaynaklı sanırım

Yeni güncelleme linkini alabilirmiyim

Güncelleme ile yeni versiyon HARİKA olmuş. Ellerine sağlık. 👏👏👏

Emeğinize sağlık diliyorum hocam, uygulama üzerinden çıkan gu celleme bilgisinden guncelleyemiyoruz. Ancak foruma girip buradan telefona indirip tv ye gönderip oradan güncelleme yapabiliyoruz.a aba uygulama üstünden gelen güncelleme ekranından guncelleyebilmemiz icin bi çalışma yapabilirmisiniz..
Teşekkür ederim...

Öncelikle eline sağlık güzel insan ama son güncelleme Zararlı uyarısı veriyor

Yeni güncelleme linkini alabilirmiyim
Uygulamayı burdan indirebilirsiniz

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Emeğinize sağlık diliyorum hocam, uygulama üzerinden çıkan gu celleme bilgisinden guncelleyemiyoruz. Ancak foruma girip buradan telefona indirip tv ye gönderip oradan güncelleme yapabiliyoruz.a aba uygulama üstünden gelen güncelleme ekranından guncelleyebilmemiz icin bi çalışma yapabilirmisiniz..
Teşekkür ederim...
Uygulamayı burdan indirebilirsiniz

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Öncelikle eline sağlık güzel insan ama son güncelleme Zararlı uyarısı veriyor
Teşekkürler daha önce de yazmıştım uygulamayı kurcalamak isteyenler için koruma kodları koydum ve playprotect bunu zararlı yazılım gibi algılıyor yani normal bir şey sonuçta playstore uygulaması değil kurup kurmamak size bağlı

Teşekkürler daha önce de yazmıştım uygulamayı kurcalamak isteyenler için koruma kodları koydum ve playprotect bunu zararlı yazılım gibi algılıyor yani normal bir şey sonuçta playstore uygulaması değil kurup kurmamak size bağlı

İyi akşamlar ben uygulamayi yükledim ama açtiğimda kanalllar yüklenmedi uyarisi veriyor sorun bendeki tv boxda mi android 11 surum teşekkür ederim

İyi akşamlar ben uygulamayi yükledim ama açtiğimda kanalllar yüklenmedi uyarisi veriyor sorun bendeki tv boxda mi android 11 surum teşekkür ederim
iyi akşamlar sorun internet bağlantınızla alakalı olabilir arka plandan uygulamayı kapatıp açın ve verileri temizleme yapın tekrar çalıştırın

Teşekkür ederim ben eski sürümde kalayım

Şimdiki sürüm mealesef fire tv de çalışmıyor bence önceki daha iyiydi

Açılışta güncelleme bildirimi verdi zaten güncelledim. Ellerinize sağlık.

Sevgili atakan1983
yeni arayüz için seni kutlarım lakin telefonda ilk arayüz daha kullanışlı idi dolayısı ile bize bir seçenek sunabilirmisin dileyen ilk arayüzü indirip kurabilsin mümkünmü teşekkürler.

Sevgili atakan1983
yeni arayüz için seni kutlarım lakin telefonda ilk arayüz daha kullanışlı idi dolayısı ile bize bir seçenek sunabilirmisin dileyen ilk arayüzü indirip kurabilsin mümkünmü teşekkürler.
Aslında genel olarak bir kaç tane arayüz seçeneğide olsa ayarlarda sıkıntı olmazsa iyi olur bence. Bende aynı fikirdeyim

Merhabalar, seçtiğin kategoride kanal değiştirince sadece o kategorideki kanallarda ilerlemiyor.

Tivimate konforu hiçbir playerda yok. Yeni versiyonda bu dizayn güzel olmuş. Tebrikler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri