Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
ibo gerçekten benim de arayüz olarak en beğendiğim oynatıcıShamel tv player
İbopro player
Merhaba Bu uygulamanın bir kullanım videosu varmı veya anlatimIPTV# güzel![]()
Hiremco x6 pronun içinde clap online TV var arayüzü güzel vod series kısmı güzel hoş kullanımı var ama indiriliormu bilmiyorumHerkese merhaba. Iptv oynatıcısı olarak televizo kullanıyorum ve gayet memnunum ama işi biraz şova dökmek istiyorum
Hem arayüzü göze hoş gözüken hem de linkleri güzel oynatan bir oynatıcı var mıdır?
İyi forumlar.![]()
Ekran kararması player ile ilgisi yok, kullandığın m3u servisi ile alakalı bir durum.ibo gerçekten benim de arayüz olarak en beğendiğim oynatıcı
shameli hiç kullanmadım ama fotograflarından neredeyse birebir aynı olduklarını görmüştüm.
iboda ufak yayın kesintilerinde ekran kararması dışında bir sorun yaşamadım ama ekran kararması yerine ekran ortasında yuvarlak dönse 10/10 olurdu.
Evet benden kaynakli oldugunu biliyorum. Kararma degil de yuvarlak dönen simge ciksa daha iyi olurdu dedim. Bazen çok takilma oluyor. Surekli karanlik aydinlik olunca göz yoruyor.Ekran kararması player ile ilgisi yok, kullandığın m3u servisi ile alakalı bir durum.
Siz modlu apk mı kullanıyorsunuz yoksa store dan satın mı aldınızBence görsel olarak en güzeli 9xtream..Ama hiçbir işe yaramıyor.Çoğu m3u dosyasını açamıyor.İşlevsellik olarak ise ultimate iptv playlist loader.Şu eksik diyebileceğiniz hiçbirşey yok.İptv için ne gerekiyorsa herşey var içinde.
Genelde modlu kullanırım.Bunuda modlu kullandım baştan.Güzel olduğunu görünce 1 haftalık deneme aldım ve satın aldım sonunda.160-170 civarıydı.Siz modlu apk mı kullanıyorsunuz yoksa store dan satın mı aldınız
Yok ama kullanımı çok kolay bir arayüze sahip.Merhaba Bu uygulamanın bir kullanım videosu varmı veya anlatim
merhaba vaktiniz olursa bir kullanım videosu çekerseniz menmun olurum tesekürlerYok ama kullanımı çok kolay bir arayüze sahip.
Evet gerçekten harika ama her cihaz uyumlu değil gibiIPTV# güzel![]()
Kullandıklarım arasında en güzeli tivimate modlu versiyonlarını falan bulabilirseniz çok güzel oynatıcıHerkese merhaba. Iptv oynatıcısı olarak televizo kullanıyorum ve gayet memnunum ama işi biraz şova dökmek istiyorum
Hem arayüzü göze hoş gözüken hem de linkleri güzel oynatan bir oynatıcı var mıdır?
İyi forumlar.![]()