Arayüzünü en beğendiğiniz ıptv oynatıcısı nedir?

Herkese merhaba. Iptv oynatıcısı olarak televizo kullanıyorum ve gayet memnunum ama işi biraz şova dökmek istiyorum :D

Hem arayüzü göze hoş gözüken hem de linkleri güzel oynatan bir oynatıcı var mıdır?

İyi forumlar.
🫶
PC de kodi var başka seçenek yok ne yazikki android TV de 50 defa dedim dedim kimsenin umrunda olmadı tivimate benzeri daha iyisi program var ismini yazmakdan usandim

Bence görsel olarak en güzeli 9xtream..Ama hiçbir işe yaramıyor.Çoğu m3u dosyasını açamıyor.İşlevsellik olarak ise ultimate iptv playlist loader.Şu eksik diyebileceğiniz hiçbirşey yok.İptv için ne gerekiyorsa herşey var içinde.
Ultimate iptv playlist loader'i uzun zaman önce parayla satın almıştım ama 1 saat bile kullanamadım. yayınları iyi gösteriyor ve hızlı ama kulanımı pratik değil zor yani ayrıca poster ekran modunda kanal simgelerini göstermiyor. Film ve dizi gösterim ekranı sekmeleri yok
9Xtream'a gelince çok güçlü akıcı, hızlı ve Görsel bir Player en azından Ultimate iptv playlist loader gibi insana curcuna yaşatmıyor.
Tabiki her insanın zevki balış açısı ufku farklıdır. SAYGI DUYUYORUM.

Sparkle Tv en iyisi tivimate vod görüntüleyici barındırmıyor sparkle Tv gibi haberin olsun millet popüler olduğu için kullanıyor benim dediğim daha iyi
Pardon ustadım siz VOD derken VOD'dan ne anlıyorsunuz TV Playerlerde VOD özelliği nasıl bir kullanım hakkı sunuyor. :)

Pardon ustadım siz VOD derken VOD'dan ne anlıyorsunuz TV Playerlerde VOD özelliği nasıl bir kullanım hakkı sunuyor. :)
VOD özelliği şu.Listede olan canlı yayınlar değilde webde depolanmış film,belgesel gibi içerikleri oynatma özelliği.Bir arkadaş tivimate de yok demiş..Ama var,ücretsizini kullanıyordur.Modlu versiyonunda olduğunu biliyorum.

Ultimate iptv playlist loader'i uzun zaman önce parayla satın almıştım ama 1 saat bile kullanamadım. yayınları iyi gösteriyor ve hızlı ama kulanımı pratik değil zor yani ayrıca poster ekran modunda kanal simgelerini göstermiyor. Film ve dizi gösterim ekranı sekmeleri yok
9Xtream'a gelince çok güçlü akıcı, hızlı ve Görsel bir Player en azından Ultimate iptv playlist loader gibi insana curcuna yaşatmıyor.
Tabiki her insanın zevki balış açısı ufku farklıdır. SAYGI DUYUYORUM.
Ultimate iptv playlist loaderin en güzel özelliği pc olmadan yeni yüklediğiniz bir listedeki gereksiz içerikleri 1 dakika bile sürmeden temizleyebilmeniz.Sadece izleyeceğiniz içerikler olan kısa bir liste haline getirebiliyorsunuz.

VOD özelliği şu.Listede olan canlı yayınlar değilde webde depolanmış film,belgesel gibi içerikleri oynatma özelliği.Bir arkadaş tivimate de yok demiş..Ama var,ücretsizini kullanıyordur.Modlu versiyonunda olduğunu biliyorum.
Teşekkür ederim bende böyle biliyordum ama o arkadaş sanki VOD içerikleri TİVİMATE'nin bir dahili parçasıymış bir dahili özelliği imiş gibi yazmıştıda O yüzden ona sordum siz VOD derken ne anlıyorsunuz diye :)

Teşekkür ederim bende böyle biliyordum ama o arkadaş sanki VOD içerikleri TİVİMATE'nin bir dahili parçasıymış bir dahili özelliği imiş gibi yazmıştıda O yüzden ona sordum siz VOD derken ne anlıyorsunuz diye :)
VOD bir özellik değilki..Her oynatıcıda olması gereken birşey.Onu yapmıyorsa neden yapmışlarki oynatıcıyı.Sadece tivimate ücretsiz versiyonda kaldırmış onu.Benimde en sevmediğim oynatıcıların başında gelir.Hic kullanışlı değil.

ibo gerçekten benim de arayüz olarak en beğendiğim oynatıcı
shameli hiç kullanmadım ama fotograflarından neredeyse birebir aynı olduklarını görmüştüm.

iboda ufak yayın kesintilerinde ekran kararması dışında bir sorun yaşamadım ama ekran kararması yerine ekran ortasında yuvarlak dönse 10/10 olurdu.
Piyasadaki oynatıcıların %50 si ibo ile aynı zaten.Değişik isimlerle çıkarıyorlar.

Görsel olarak çok güzel olanlar var (yeni smarters pro mesela) ama stabilite olarak en çok tivimate pro ve iptv# begeniyorum

Tivimate güzel ama IPTV # hem birden çok liste desteği hemde fazla sayıda ayar olduğu için tercihim olur...

Geri