Arayüzünü en beğendiğiniz ıptv oynatıcısı nedir?

Burz

Üye
Konular
3
Herkese merhaba. Iptv oynatıcısı olarak televizo kullanıyorum ve gayet memnunum ama işi biraz şova dökmek istiyorum :D

Hem arayüzü göze hoş gözüken hem de linkleri güzel oynatan bir oynatıcı var mıdır?

İyi forumlar.
🫶

Shamel tv player
İbopro player
ibo gerçekten benim de arayüz olarak en beğendiğim oynatıcı
shameli hiç kullanmadım ama fotograflarından neredeyse birebir aynı olduklarını görmüştüm.

iboda ufak yayın kesintilerinde ekran kararması dışında bir sorun yaşamadım ama ekran kararması yerine ekran ortasında yuvarlak dönse 10/10 olurdu.

Herkese merhaba. Iptv oynatıcısı olarak televizo kullanıyorum ve gayet memnunum ama işi biraz şova dökmek istiyorum :D

Hem arayüzü göze hoş gözüken hem de linkleri güzel oynatan bir oynatıcı var mıdır?

İyi forumlar.
🫶
Hiremco x6 pronun içinde clap online TV var arayüzü güzel vod series kısmı güzel hoş kullanımı var ama indiriliormu bilmiyorum

ibo gerçekten benim de arayüz olarak en beğendiğim oynatıcı
shameli hiç kullanmadım ama fotograflarından neredeyse birebir aynı olduklarını görmüştüm.

iboda ufak yayın kesintilerinde ekran kararması dışında bir sorun yaşamadım ama ekran kararması yerine ekran ortasında yuvarlak dönse 10/10 olurdu.
Ekran kararması player ile ilgisi yok, kullandığın m3u servisi ile alakalı bir durum.

Bence görsel olarak en güzeli 9xtream..Ama hiçbir işe yaramıyor.Çoğu m3u dosyasını açamıyor.İşlevsellik olarak ise ultimate iptv playlist loader.Şu eksik diyebileceğiniz hiçbirşey yok.İptv için ne gerekiyorsa herşey var içinde.

Ekran kararması player ile ilgisi yok, kullandığın m3u servisi ile alakalı bir durum.
Evet benden kaynakli oldugunu biliyorum. Kararma degil de yuvarlak dönen simge ciksa daha iyi olurdu dedim. Bazen çok takilma oluyor. Surekli karanlik aydinlik olunca göz yoruyor.
Tek derdimiz bu olsun :))

Bence görsel olarak en güzeli 9xtream..Ama hiçbir işe yaramıyor.Çoğu m3u dosyasını açamıyor.İşlevsellik olarak ise ultimate iptv playlist loader.Şu eksik diyebileceğiniz hiçbirşey yok.İptv için ne gerekiyorsa herşey var içinde.
Siz modlu apk mı kullanıyorsunuz yoksa store dan satın mı aldınız

OTT Navigator.
İstediğiniz ,hatta istemediğiniz herşey var.
tema ,arka plan,renk düzeni , 5 adet bilgi barı,liste bitiş tarihi
m3u(url) ,dosyadan m3u ,xtream,mac portal ,stalker portal hepsini çalıştırır .
bir kaç gün önce 1.7.2.1 sürümü çıktı netten bulabilirsiniz.
Saygılar..

İyi forumlar.
🫶
Kullandıklarım arasında en güzeli tivimate modlu versiyonlarını falan bulabilirseniz çok güzel oynatıcı :)

Geri