Öneri Android 13 TV x86 çok yakında geliyor... (Çıktı linkler aşağıda)

Demiştim bugün geliştiricinin telegram kanalında google 13 çıktı linkler paylaşıldı bilginize.
Google TV 13 için geliştirici Tulio Domingos bir uyarı yayınladı paylaşıyorum...

Arkadaşlar, bazı önemli şeyler!

Google TV 13, NTFS bölümleriyle uyumlu değildir, Fat32, exFat veya Ext4 kullanın.

Hatalardan kaçınmak için temiz bir kurulum yapmak son derece önemlidir!

Kurulumu tamamladıktan ve sistem Google Launcher'ı yükledikten sonra, Launcher arayüzünde herhangi bir hatadan kaçınmak için bilgisayarı yeniden başlatın.

Ayrıca bazı Google uygulamalarının güncellemelerini engellemek için bir komut dosyası ekledim, komut dosyası çalışmazsa, Play Store'dan otomatik güncellemeleri devre dışı bırakın ve Google TV Home ve Google Assistant'ı (Google App TV) güncellemeyin çünkü bunlar güncellendiğinde sistemde hataya neden olur.

Merhaba ses açısından problem var mıdır! TV+ uygulaması çalışıyor mu? Sesi HDMI üzerinden alamadığım için fyde OS yüklemiştim. Ses düzeldiyse deneyeyim

Merhaba ses açısından problem var mıdır! TV+ uygulaması çalışıyor mu? Sesi HDMI üzerinden alamadığım için fyde OS yüklemiştim. Ses düzeldiyse deneyeyim
Geliştiriciyi takip edin hem nvidia kartlar hemde hdmi üzerinden ses için çözümleri var, bende sorunsuz tv aktarımı var faal kullanıyorum.

Yönlendiriliyorsunuz

Son düzenleme:

Geri