tuana504268
Üye
Demiştim bugün geliştiricinin telegram kanalında google 13 çıktı linkler paylaşıldı bilginize.Bunun google tv 13 sürümü çıksa tadından yenmezDenedim,tekrar google tv 11 e döndüm.
Demiştim bugün geliştiricinin telegram kanalında google 13 çıktı linkler paylaşıldı bilginize.Bunun google tv 13 sürümü çıksa tadından yenmezDenedim,tekrar google tv 11 e döndüm.
Google TV 13 için geliştirici Tulio Domingos bir uyarı yayınladı paylaşıyorum...Demiştim bugün geliştiricinin telegram kanalında google 13 çıktı linkler paylaşıldı bilginize.
Geliştiriciyi takip edin hem nvidia kartlar hemde hdmi üzerinden ses için çözümleri var, bende sorunsuz tv aktarımı var faal kullanıyorum.Merhaba ses açısından problem var mıdır! TV+ uygulaması çalışıyor mu? Sesi HDMI üzerinden alamadığım için fyde OS yüklemiştim. Ses düzeldiyse deneyeyim
Farklı şekilde kurarak sorunu çözebilirsiniz @Sinetech videolarını inceleyin lütfen.iso dosyası içindekileri Paragon Linux File Systems for Windows programı ile oluşturduğum 20 GB lık diske atarken, "hedef dosya sistemi için çok büyük hatası" alıyorum bunu nasıl çözebilirim
Sizin laptop da wifi yok mu , onu görmüyor mu sistem ?laptop a google tv 11 de kurdum 13 de ikisinde de hdmı bağlantı verince internet bağlı olduğu halde hic bir uygulama çalışmıyor internet yok diyor ama internet bağlantısını söküp laptop kendi ekranından görüntü aldığım da hiç bir sıkıntı yok. çözümü var mi acaba laptop ta ethernet bağlantı yeri yok bu arada. usb ethernet donusturuyurcu de usb bellek olarak görüyor tv 11 de tv 13 de.
Reis hangi dosyayı istiyorsun sen ?Güncel indirme linki var mı acaba? Konuda ki tüm linkler kapanmış.
Android 13 lazım bu videodaki rom arıyordum.Reis hangi dosyayı istiyorsun sen ?
Üstte verdim reis telegramdaki en güncel mesajlardan aldım linkleri.Android 13 lazım bu videodaki rom arıyordum.
Kral 3 tane link verdin hepsi de Google TV, android TV ile Google TV aynı mı oluyor? Yada ben mi karıştırıyorum.Üstte verdim reis telegramdaki en güncel mesajlardan aldım linkleri.
Evrt fark pek yok biri google tv biri andoid tvKral 3 tane link verdin hepsi de Google TV, android TV ile Google TV aynı mı oluyor? Yada ben mi karıştırıyorum.
Reis tam ekliyordum burası hata vermeye başladı pc'yi kapattım gittim ben de.Kral 3 tane link verdin hepsi de Google TV, android TV ile Google TV aynı mı oluyor? Yada ben mi karıştırıyorum.
Ben air mouse denemiştim çalışıyordu.Bu sistemde Xiaomi TV Box'ların kumandaları çalışıyor mu acaba? Bluetooth üzerinden çalıştığı için olur belki![]()
TeşekkürlerReis tam ekliyordum burası hata vermeye başladı pc'yi kapattım gittim ben de.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.