Aldım ama pişman oldum dediğiniz teknoloji ürünü hangisi?

Graveworm

Paylaşımcı
Konular
28
Dostlar selamlar. Soru belli. Maksat muhabbet. Aldığınız ama aldığınıza pişman olduğunuz ürün var mı?

Mesela benim aldığıma pişman olduğum PS4 Pro var. Onu alabilmek için gayet güzel bir laptopumu satmıştım. PS4'te de oynamak istediğim oyunları oynayamadım, alışamadım daha doğrusu...

için aldım fakat Stick'te güç yetersizliğinden çalışmadı. O ihtimali hesaplayamamışız. En azından telefonlar ve bilgisayarlarda çalışıyor... 🥲

hiremco x6 pro max 128gb , scroll denilen kanalda ki incelemeye denk geldim, hafızası çalışma hızı iyi dedim ama sonra gördümki ne ayar tutuyor ne rom atabiliyorsunuz kısaca sıkıntı sıkıntı sıkıntı, ilk aklıma gelen mecool du en kısa zamanda onu alacam ve inceleme konusunda size tavsiyem izlenmek için video yapan kanallara itibar etmeyin ayrıca kanal hala hiremco reklamı yapıyor

Çok arar araştırırım alınca iade ettiğim yakın zamanda next star 2 box var stabilitesi yetersizdi şimdilerde yazılımla toplanmış ama 6. box olmasın diye iade ettim.Genel de iade etmem ama delirtti beni homatics box plus sonrası

Dostlar selamlar. Soru belli. Maksat muhabbet. Aldığınız ama aldığınıza pişman olduğunuz ürün var mı?

Mesela benim aldığıma pişman olduğum PS4 Pro var. Onu alabilmek için gayet güzel bir laptopumu satmıştım. PS4'te de oynamak istediğim oyunları oynayamadım, alışamadım daha doğrusu...
PS candır
Valla pc sevmiyorum ben

Air fry denen zımbırtı 30 dkda pişiyor 3 saatte temizleniyor

Ona ben de çok heves ediyorum da hem bütün doktorlar çok zararlı diyor, hem de temizlik muhabbet sıkıntıymış hakikaten. Ama bu fırın kağıtlarıyla biraz da olsa önüne geçiliyor galiba.

hiremco x6 pro max 128gb , scroll denilen kanalda ki incelemeye denk geldim, hafızası çalışma hızı iyi dedim ama sonra gördümki ne ayar tutuyor ne rom atabiliyorsunuz kısaca sıkıntı sıkıntı sıkıntı, ilk aklıma gelen mecool du en kısa zamanda onu alacam ve inceleme konusunda size tavsiyem izlenmek için video yapan kanallara itibar etmeyin ayrıca kanal hala hiremco reklamı yapıyor

Geçmiş olsun hocam, dediğim gibi bu olaylara çok yabancıyım. Alacak olursam ya burada konu açarım, ya da Sinetech Youtube kanalındaki ürünlere bakarım. :D

PS candır
Valla pc sevmiyorum ben

Bir heves aldım ama işte Joystick olmuyor hocam bilgisayar oyuncusuysan.

Ona ben de çok heves ediyorum da hem bütün doktorlar çok zararlı diyor, hem de temizlik muhabbet sıkıntıymış hakikaten. Ama bu fırın kağıtlarıyla biraz da olsa önüne geçiliyor galiba.

Geçmiş olsun hocam, dediğim gibi bu olaylara çok yabancıyım. Alacak olursam ya burada konu açarım, ya da Sinetech Youtube kanalındaki ürünlere bakarım. :D

Konsolcuyum

Ama pişman oldugum ürün şu oldu PSP oldu diyelim

Konsolcuyum

Ama pişman oldugum ürün şu oldu PSP oldu diyelim

Bir daha tövbe. Ne konsol alırım, ne konsolu olan adamın evine barkına giderim. Hevesimi aldım, baktım olmuyor hemen sattım vallahi. Hiç uğraşamam adapte olmakla falan. Can çekiştim resmen CoD falan oynarken. Bitirebildiğim oyunlar Spiderman ve Assassins Creed serisinin bir kaç oyunu. :D

Bir daha tövbe. Ne konsol alırım, ne konsolu olan adamın evine barkına giderim. Hevesimi aldım, baktım olmuyor hemen sattım vallahi. Hiç uğraşamam adapte olmakla falan. Can çekiştim resmen CoD falan oynarken. Bitirebildiğim oyunlar Spiderman ve Assassins Creed serisinin bir kaç oyunu. :D
Ben sana sayayım mı 😅
Assassin’s Creed II
Assassin’s Creed: Brotherhood
Assassin’s Creed: Revelations
Assassin’s Creed III
Assassin’s Creed IV: Black Flag
Assassin’s Creed Rogue
Assassin’s Creed Unity
Assassin’s Creed Syndicate
Assassin’s Creed Origins
Assassin’s Creed Odyssey
Assasin Creed Mirage
Chronicles Serisi 12. Assassin’s Creed Chronicles: China

Last of us 1-2
Tomb raider 1-2-3
Red dead redemption 1-2
Star wars Jedi Survivor
Uncharted 1-2-3-4-5
Silent Hilal short message
Evil within1-2
Daysgone
Mafia 1-2-3
Tom clayns ghostrecon
İnfamous first light
Untıldawn
Beyond two soul
Spiderman
Spiderman Miles Morales

Bunlar hatırladığım 😅😅

Ben sana sayayım mı 😅
Assassin’s Creed II
Assassin’s Creed: Brotherhood
Assassin’s Creed: Revelations
Assassin’s Creed III
Assassin’s Creed IV: Black Flag
Assassin’s Creed Rogue
Assassin’s Creed Unity
Assassin’s Creed Syndicate
Assassin’s Creed Origins
Assassin’s Creed Odyssey
Assasin Creed Mirage
Chronicles Serisi 12. Assassin’s Creed Chronicles: China

Last of us 1-2
Tomb raider 1-2-3
Red dead redemption 1-2
Star wars Jedi Survivor
Uncharted 1-2-3-4-5
Silent Hilal short message
Evil within1-2
Daysgone
Mafia 1-2-3
Tom clayns ghostrecon
İnfamous first light
Untıldawn
Beyond two soul
Spiderman
Spiderman Miles Morales

Bunlar hatırladığım 😅😅

Origins ile Odyssey'i bitirdim işte. Spiderman ve Spiderman Milse Morales'i de bitirdim. 1-2 oyun daha vardı onları da bitirdim, sonra oynayabileceğim oyun sayısının az olduğunu anladıktan sonra sattım. :D

Valla bilmiyorum açmadı beni ilk series di
2 kere yaptım bu hatayı seneler önce 😅😅
psp1000 fat serisi yada cd siz go modeldir o bahsettiğin. 2000 yada 3000 serisi olsa harika cihazlardır. 3000 serisi ise talip bile olabilirim :)
Nedense el konsollarına karşı bi zaafım var. nintendo 3ds mevcut 64 gb hafıza kartı full dolu arada çıkarıp Zelda ve pokemon oynuyorum. :)

Hiremco'nun Clap Online TV uygulaması ve kumanda özelliği çok iyi ya. Yoksa dediğin gibi ROM konusunda çok iyi değiller Codec'leri falan engellemişler. Bizim pedere aldık X6 Pro Max daha önce Redline Mate Pro kullanıyordu fakat Android 9 ile Youtube desteği kesilince ve Youtube sesli arama da bozulunca cihazı değiştirmek zorunda kaldık. Bende eski olan Mate Pro'yu aldım ilk Armbian kurdum ethernet portları çalışmadı bir de stabil çalışmıyordu. En sonunda slimboxtv kurdum fena çalışmıyor eksikleri var biraz ama sırıtmıyor. Mate Pro nerden baksan 3-3.5 senelik cihaz Hiremco'nun geçen sene çıkarttıkları cihazdan aslında donanımsal olarak daha iyi. Gigabit portu var, USB 3.0 destekliyor. S905X3 ile S905Y4 hemen hemen kafa kafaya aynılar hatta S905X3 bir tık daha iyi uzaktan bağlanınca donması çok daha az.

1

psp1000 fat serisi yada cd siz go modeldir o bahsettiğin. 2000 yada 3000 serisi olsa harika cihazlardır. 3000 serisi ise talip bile olabilirim :)
Nedense el konsollarına karşı bi zaafım var. nintendo 3ds mevcut 64 gb hafıza kartı full dolu arada çıkarıp Zelda ve pokemon oynuyorum. :)
Valla paket edeli seneler oluyor hocam 😅
Zararsız satmıştım

Doktorlar bi ara çok yararlı diyordu o aletlere , şimdi zararlı mı oldu:) sosyal medya devamlı pazarlayacak bişi bulur. O aletlerin yerine şimdi buharlı pişirici sokuyorlar milletin gözüne :)))
Bu arada ben 10nseneden fazladır Airfry kullanırım çok yararlı bir alet. Yağsız hayat. ( Sosyal medya pohpohundan çok önce almıştım )
Ekleme: uzun süre beyaz eşya işinde çalıştım. Buharlı pişriici çok eskiden beri vardı ama nedense şimdi meşhur oldu :)

Q96 TV stick 128 gb rom 8 gb ram diyor 500 mblik 10 yillik android 4.2.2 sistem daha hizli

Geri