tıngırmıngır
Paylaşımcı
- Konular
- 18
Örnek verilen eklenti vpn gerektirmiyor.VPN kullanıyor musunuz?
Bazı kodi eklentileri için realdebrid gerekebilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Örnek verilen eklenti vpn gerektirmiyor.VPN kullanıyor musunuz?
Ben yurtdışında yaşıyorum o yüzden pek ihtiyacım olmuyor o yüzdenVPN kullanıyor musunuz?
Kesinlikle katılıyorum, yükleme yapalı 2 gün falan oldu Android box'ın kumandasına dokunmadım bile.Vpn sorununu da çözdüm. Apple TV de kodi kullanmak büyük zevk. Görüntü kalitesi, hız, kumandanın getirdiği kullanım kolaylığı çok güzel özellikler....
Eneği geçen arkadaşlara teşekkür ederim
Tam da şu anda bunun alternatiflerini araştırıyordum. Mükemmel oldu teşekkürler paylaştığınız bilgi için. Makaleyi detaylı okuyup uygulamaya çalışacağım. Bu arada Kodi'yi kullanıyor musunuz hala Apple TV'de?Sideloading konusunda redditte bunu gördüm.İlginizi çekebilir.
Autorefresh var..
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bende de aynı şekilde, sadece arayüzde kumanda ile dolaşırken yenileme hızından kaynaklı bir tık yavaşlık var gibi, yeni güncelleme ile o sorun da halledilirse gerçekten mükemmel olur. Lg oled HDR ve Dolby Vision destekli televizyonumu ilk kez maksimum verimle izliyorum. Ayrı bir zevk verdi bana kullanımı. Bende turkvod eklentisiyle izliyorum bu arada ama içerik fark etmeksizin uyguluyor görüntü kalitesini. Gerçekten muazzam oldu benim içinBen denedim sıkıntısız kurulum yaptı. Autorefresh de yaparsa kodi forever..
Evet daddyonline ve bee addonları ile.
Reddit üstbaşlığı
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Twitter adresi
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Valla ne desem Hızır gibi yetişiyorsunuz teşekkürler. Linkteki sürümler kararlı sürüm mü acaba yoksa beta aşamaları mıdır bilginiz var mı?Açıkçası beni rahatsız eden bir durum olmadı. KODI Nightly build versiyonlar var denemek isteyebilirsiniz.
Kararlı değil ancak bazen daha iyi çalışabiliyor.
Sizin TV bendekine göre muhteşem özellikte. Ben de HDR, Dolby vision izlemekten memnunum ancak sizdeki yenileme hızı ve görüntü kalitesi eminim yoktur.
Benim yaşlanmış gözlerimi de hesaba katınca yorum yapmıyorum açıkçası.
Bazen bir önceki kararlı sürüm de derde çare olabiliyor.
Tamamdır bir değişiklik olduğu taktirde bende sizinle bilgi paylaşacağım mutlakaBende henüz 4 gün geçmedi. Daemon olarak herşey çalışıyor bende. Eğer arkadaşın dediği gibiyse sorunsuz devam edeceğiz. Bilgi veririm buradan..
Ekli dosyayı görüntüle 2260