Adım Adım Kodi'yi Apple TV'ye yüklemek Part2

Vpn sorununu da çözdüm. Apple TV de kodi kullanmak büyük zevk. Görüntü kalitesi, hız, kumandanın getirdiği kullanım kolaylığı çok güzel özellikler....
Eneği geçen arkadaşlara teşekkür ederim
Kesinlikle katılıyorum, yükleme yapalı 2 gün falan oldu Android box'ın kumandasına dokunmadım bile.

Sideloading konusunda redditte bunu gördüm.İlginizi çekebilir.
Autorefresh var..

Tam da şu anda bunun alternatiflerini araştırıyordum. Mükemmel oldu teşekkürler paylaştığınız bilgi için. Makaleyi detaylı okuyup uygulamaya çalışacağım. Bu arada Kodi'yi kullanıyor musunuz hala Apple TV'de?

Ben denedim sıkıntısız kurulum yaptı. Autorefresh de yaparsa kodi forever..
Evet daddyonline ve bee addonları ile.
Reddit üstbaşlığı
Twitter adresi
Bende de aynı şekilde, sadece arayüzde kumanda ile dolaşırken yenileme hızından kaynaklı bir tık yavaşlık var gibi, yeni güncelleme ile o sorun da halledilirse gerçekten mükemmel olur. Lg oled HDR ve Dolby Vision destekli televizyonumu ilk kez maksimum verimle izliyorum. Ayrı bir zevk verdi bana kullanımı. Bende turkvod eklentisiyle izliyorum bu arada ama içerik fark etmeksizin uyguluyor görüntü kalitesini. Gerçekten muazzam oldu benim için

Açıkçası beni rahatsız eden bir durum olmadı. KODI Nightly build versiyonlar var denemek isteyebilirsiniz.
Valla ne desem Hızır gibi yetişiyorsunuz teşekkürler. Linkteki sürümler kararlı sürüm mü acaba yoksa beta aşamaları mıdır bilginiz var mı?

Kararlı değil ancak bazen daha iyi çalışabiliyor.

Sizin TV bendekine göre muhteşem özellikte. Ben de HDR, Dolby vision izlemekten memnunum ancak sizdeki yenileme hızı ve görüntü kalitesi eminim yoktur.
Benim yaşlanmış gözlerimi de hesaba katınca yorum yapmıyorum açıkçası.
Bazen bir önceki kararlı sürüm de derde çare olabiliyor.
:) estağfurullah önemli olan ruhunuzun kaç yaşında hissettiği bence.

Tavsiyeniz üzerine sideloadly ile heveslenip giriştim hemen ancak start dedikten hemen sonra otomatik yenileme işlemini patreon bağışçılarına verdiklerini yazan bir uyarı aldım. Sanırım ödeme yapmadan bu hizmetten yararlanamıyoruz :/

Geri