Acil televizyon önerisi

Mami1905

Üye
Konular
1
Arkadaşlar selam herkese hilevel tv kullanıyordum ana kartı yandı yeni televizyon almak istiyorum mi box cihazım var görüntü ve ses kalitesi iyi hangi televizyonları önerirsiniz?

Sadece anakart ise sorun, daha ucuza gelmez mi? Üstüne ana kartın ek garanti kapsamına girer. Bildiğim Hi-Level Vestel'in garantisi altında. Değişen parçalar yeniden ganrati aaltına alınıyor. TV genel olarak güzelse, sadece anakart sorunu varsa, bu konuda bir düşünün derim.

Arkadaşlar selam herkese hilevel tv kullanıyordum ana kartı yandı yeni televizyon almak istiyorum mi box cihazım var görüntü ve ses kalitesi iyi hangi televizyonları önerirsiniz?
Hocam sizin için en uygunu Samsungun Smart olmayan bu modeli Otel tv olarak geçiyor ama özellik anlamında bir kısıtlama olduğunu düşünmüyorum ha içime sinmez derseniz Toshibanın Vidaa işletim sistemli modeli veya Vestel üretimi olan Techwoodun bu tvsi mantıklı diye düşünüyorum Karar sizin

Samsung HG55AU800EE 55" 139 Ekran 4K Ultra HD LED OTEL TV(Smart Değildir)

Toshiba 55UV3463DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart VİDAA LED TV

Techwood 55TEC900 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV

Bunu bilindik sitelerden kendiniz araştırabilirsiniz. Bir sürü filtreleri var aramayı ona göre daraltın ve kullanıcı yorumlarını okuyun bu size ürün ve satıcı hakkında fikir verecektir.

ben tercihimi Beko\Arçelik ten kullanırdım

Geçen ay 40000 tl ye aldığım Samsung 55QNX1D neo qled modeli en ucuz 56000 tl olarak gözüküyor şu an internette. Çok pahalanmış ama bütçeniz yetiyorsa kaçırmayın derim aşırı iyi bir TV. Sinema keyfimiz ikiye katlandı.

bence bu zamanda kalite ve bütce dostu Tv xiaomi

Lg"den Sasmayin Derim Benim 9 Senelik 43Uj 630 V 4 K Hdr Hlg Dts Webos İsletim Sistemli Modeli Gecenlerde Ledlerini Degistirttim.
Cok Memnunum İlk Gunku Gibi Calisiyor.

Bu tv olayında herkesin fikri farklı oluyor. Kullandığımız dışındakilere yorum yapamıyoruz, beklentilerimiz farklı oluyor. İmkan varsa bence mağazada görüp, daha uyguna varsa internetten sipariş vermek en güzeli.

Mesela benim için izlediğim filmi mesela muhteşem renklerle görmekten ziyade, daha büyük ekranda görmek daha cazip geliyor, bir de iyi film bulduk da görsel şöleni kaldı :p Bu yüzden 55" Oled bir ekran yerine, 85" uygun fiyatlı (ve bence çok iyi paneli olan) Onvo almayı tercih etmiştim.

Ben olsam, Google TV işletim sistemli, mümkün olan en büyük TV'yi alırdım. Mesela @isimbulamajim 'in paylaştığı bir Next vardı, 58" ve uygun fiyatlıydı, hala fırsat devam ediyorsa alınabilir.

Şahsen benim Vestel, Toshiba (Vestel ile anlaştıktan sonraki Toshiba'dan bahsediyorum), Arçelik, Beko hatta LG gibi markalarla hiç iyi anılarım yok :) İstanbul'daki evimdeki tüm tvlerimiz Onvo idi (mutfak, çalışma odası ve salon), burada TCL aldım, o da gayet güzel, ama kesinlikle Android olması en önemli şartlarımdan biri.

Onun anakartı yanmamıştır. Ama işten anlamayan servis elemanları parça satmak için söylerler. İyi bir teknik içinden geçer halleder paranız da cebinizde kalır.

Onun anakartı yanmamıştır. Ama işten anlamayan servis elemanları parça satmak için söylerler. İyi bir teknik içinden geçer halleder paranız da cebinizde kalır.
Ana kartlar üzerinde artık entegredevre yok. Flaş ve işlemciler ve diyot var
Flaş zaten yanmaz tekrar progranabilir
İşlemciler ayak soğuk lehim isteyebilir
Bazen sıcakliga bağlı gevşeme olabilir
Diyotlar zaten elektrik gelmesi gitmedi sonucu zayıflıyor şişiyor.tanesi 10 tl
Genelde TV lerde besleme katı arizalaniyor
Servisin 2000 TL istediği kart in yenisi işi bilene 150 TL
Bu yüzden ithal TV kere fazla bulaşmayın
TV bizi akım korumalı prizler kullanin

Son düzenleme:

Geri