Acil televizyon önerisi

Bana göre senin bütçe ne uygun önerilerin içinde tcl 655 fiyatı da 1.500 2.000 tl kadar düşmüş al kullan tv box su da bağla ama kullanmayacaksın yedek gibi duracak

Ben Almisken Lg Alın Derim 9 Sene Oldu Alalı Hala Guncelleme Alıyor.Android Box"i Ayri Alıp Takarsınız.Cok Kaliteli İps Panel Ses Sistemi Bile İstemez Okadar Guzel Ses Goruntu de Sahane
Ledlerini Degistirtdim.Hala Daha İlk Gunku Gibi Kullaniyorum 3 Hdmi Portu Var 1. Portuna Next My Box 2.Portuna Oyuncu Bilgisayari 3.Portuna Ps3 Cfw"li Slim Modeli 1 Tribayt Harici Harddiskli Full Oyunlu.Rgb Portuna Ps2 Fat Kasa Harddiskli.Ben Cok Memnunum Herkesede Tavsiye Ederim.Lg 43 Uj 630 V Modeli.Saygılarımla.

Son dönem TCL de yaygınlaştı ülkemizde , eğer ben değiştirme ihtiyacı hissetsem TCL tercih ederdim. fiyat açısından da avantajlı ürünlere sahip. Android Tv olması tercih sebebim olurdu.

Sadece anakart ise sorun, daha ucuza gelmez mi? Üstüne ana kartın ek garanti kapsamına girer. Bildiğim Hi-Level Vestel'in garantisi altında. Değişen parçalar yeniden ganrati aaltına alınıyor. TV genel olarak güzelse, sadece anakart sorunu varsa, bu konuda bir düşünün derim.
Hocam 8 sene oldu alalı hilevel 49 inç Android garantisi bitti bir kaç tamirciye götürdüm Anakart yanmış yenisini takarsak bi daha randımanlı olmaz eski televizyon falan mevzusu yaptılar ondan bulaşmak istemedim açıkcası yoksa bende sizinle aynı fikirdeydim teşekkür ederim yinede.

Hocam sizin için en uygunu Samsungun Smart olmayan bu modeli Otel tv olarak geçiyor ama özellik anlamında bir kısıtlama olduğunu düşünmüyorum ha içime sinmez derseniz Toshibanın Vidaa işletim sistemli modeli veya Vestel üretimi olan Techwoodun bu tvsi mantıklı diye düşünüyorum Karar sizin

Samsung HG55AU800EE 55" 139 Ekran 4K Ultra HD LED OTEL TV(Smart Değildir)

Toshiba 55UV3463DT 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart VİDAA LED TV

Techwood 55TEC900 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV

Teşekkür ederim hemen bakıcam önerilerinize.

Ne alırsan al
Ev tesisatına kacak akım sigortası ve voltaj koruma sigortası taktırınız
Kafanız rahat olsun

Hocam 8 sene oldu alalı hilevel 49 inç Android garantisi bitti bir kaç tamirciye götürdüm Anakart yanmış yenisini takarsak bi daha randımanlı olmaz eski televizyon falan mevzusu yaptılar ondan bulaşmak istemedim açıkcası yoksa bende sizinle aynı fikirdeydim teşekkür ederim yinede.
Hangi tamirci söyledi bilmiyorum ama böbrek nakli yapılmıyor. Orjinal parça değişince neden randıman alınnmasın. İlk kez böyle bir saçmalık duydum. O arkadaş kimse yüksek ihtimal elindeki en uygun karttan bahsetmiştir. Tam aarka, model kodu, bir de tv'nin arkasındaki kapakta uzun bir seri numarası olacak. Onları paylaşabilir misin?

Geri