Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kaç inç düşünüyorsunuz hocam bütçe max ne kadar?Arkadaşlar selam herkese hilevel tv kullanıyordum ana kartı yandı yeni televizyon almak istiyorum mi box cihazım var görüntü ve ses kalitesi iyi hangi televizyonları önerirsiniz?
55 inç istiyorum Max 20 bin civarıKaç inç düşünüyorsunuz hocam bütçe max ne kadar?
Benim hatam atlamışım evet 55 inç Max bütçe 20 binBöyle akçeli konularda bütçeni birde ebadını belirleki sana teknik yardım yapmak isteyen kişiler isabetli öneriler yapsın.Değilmi!
Hocam sizin için en uygunu Samsungun Smart olmayan bu modeli Otel tv olarak geçiyor ama özellik anlamında bir kısıtlama olduğunu düşünmüyorum ha içime sinmez derseniz Toshibanın Vidaa işletim sistemli modeli veya Vestel üretimi olan Techwoodun bu tvsi mantıklı diye düşünüyorum Karar sizinArkadaşlar selam herkese hilevel tv kullanıyordum ana kartı yandı yeni televizyon almak istiyorum mi box cihazım var görüntü ve ses kalitesi iyi hangi televizyonları önerirsiniz?
Arkadaşlar selam herkese hilevel tv kullanıyordum ana kartı yandı yeni televizyon almak istiyorum mi box cihazım var görüntü ve ses kalitesi iyi hangi televizyonları önerirsiniz?
Arkadaşlar selam herkese hilevel tv kullanıyordum ana kartı yandı yeni televizyon almak istiyorum mi box cihazım var görüntü ve ses kalitesi iyi hangi televizyonları önerirsiniz?
TR de satılık değilbence bu zamanda kalite ve bütce dostu Tv xiaomi
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Onun anakartı yanmamıştır. Ama işten anlamayan servis elemanları parça satmak için söylerler. İyi bir teknik içinden geçer halleder paranız da cebinizde kalır.Arkadaşlar selam herkese hilevel tv kullanıyordum ana kartı yandı yeni televizyon almak istiyorum mi box cihazım var görüntü ve ses kalitesi iyi hangi televizyonları önerirsiniz?
Ana kartlar üzerinde artık entegredevre yok. Flaş ve işlemciler ve diyot varOnun anakartı yanmamıştır. Ama işten anlamayan servis elemanları parça satmak için söylerler. İyi bir teknik içinden geçer halleder paranız da cebinizde kalır.