A101 Gaming Masaüstü Hazır Bilgisayar

Akyol 

Geliştirici
Admin
Konular
224
Bana göre ortalama biraz daha fiyatının düşük olması gerekiyordu. 25k yerine 20k civarı benim gözümde. Ryzen 5 5500 daha önce kullanmıştım ama bu sistemde ekran kartı yetersiz kalır düşüncesindeyim. Oyun oynatır, karne hediyesi olarak alınabilir bir kasa.

Sizlerin düşüncesi nedir?

1749591483001

Bana göre ortalama biraz daha fiyatının düşük olması gerekiyordu. 25k yerine 20k civarı benim gözümde. Ryzen 5 5500 daha önce kullanmıştım ama bu sistemde ekran kartı yetersiz kalır düşüncesindeyim. Oyun oynatır, karne hediyesi olarak alınabilir bir kasa.

Ekli dosyayı görüntüle 8928
25 bin tl ve 6GB Ekran Kartı :ROFLMAO: 5 daha koyup 12GB 4060 lı sistem almak daha mantıklı bad alınmaz.

Ekli dosyayı görüntüle 8928
Hazır sistem olarak bence hakkı maks. 15 bin. Bizim teknik ekip, 12 GB 3060'lı benzer sistemleri 17.500'e falan topluyor (özellikle mimarlık ve mühendislik faaliyetleri gösteren müşterilerimize).

4060 ve AM5 Ryzen 5 sistemler bu fiyatlarda.

Kısacası fiyat çok kötü :)

elde kalmış 3050 ekran kartlarını kakalama kasası

2025 yılında masaüstü kullanmak, ne bileyim 😁

Al satla uğraşabilenler için iyi. Konuyla alakası yok, kusura bakmayın da yazmadan duramayacağım. Ben artık ya komik rakamlara, ya da bedavaya veriyorum çoğu şeyi. Geçen ikea köşe takımını ilana koydum, 15dk da aradı arkadaş, ilanı kaldır geliyorum diye 😁 Gelmişken, eski set üstü ocak ile 14kg boş tüp, dedantör vs verdim. Abi tüpün hortumu yok mu diyor😂 Kapıcıya da, bahçeli evde oturduğum zamandan kalma motorlu testere, 30metre hortum vs verdim, ister kullan, ister sat dedim. Depoda yer kalmadı, evden inecek eşyalar var, yer açılsın. Tüketim psikolojisi ile bir sürü ıvır zıvır aldık, durduğu yerde çürüdü, çürüyor çoğu. Ekmek makinesi filan hep çürümüş, Arçelik, 2 kere kullanmamışımdır, attım hep.
Harry potter cildli ingilizce takımı komşunun kızına verdik, dili ağır gelmiş, satmış 😁İyi etmiş
saygı duyarım da , masaüstü açıp kurcalaması keyifli, onu dene bunu tak yan yana bak altlı üstü gör :)

2025 yılında masaüstü kullanmak, ne bileyim 😁
Hocam öyle olur mu hiç yav hiç bir laptop masaüstünde aldığınız performansın yanına yaklaşamaz. Gerek soğutma gerek ekran kartı gerekse işlemci hiç bir şekilde masaüstüne yaklaşamaz.

2 en üst seviye makineyi getirin biri laptop biri masaüstü olsun masaüstü her türlü tokatlar çünkü içinde ki grafik kartı mobil değil kendi soğutma fanı var ısınma sorunu ortadan kalktığı vakit güç katlanır.

Bende acer nitro 5 an515-54 var şu an satıp üstüne ekleme yapıp masaüstü toplayasım var ama bu iş birazda ihtiyaca göre değişiyor. Her ne kadar masaüstü laptoplardan daha performanslı oluyosa da sizin ihtiyacınız ne ise önemli olan o.
Sağlam oyuncuysaniz masaüstü ama yok ben her yerde taşıyım internette geziyim arada kafa dağıtmak için oyuna giriyim öyle çok oyun sevdalısı değilim diyorsanız laptop yani kişisel tercihte önemli. O yüzden masaüstüne olan yargınızı kırın lütfen. 😂

Ben yattığım yerden oynamayı seviyorum hocam😁 Steam deck ile monster dizüstü kullanıyoruz evde, çocukla ortak, onun o an kullanmadığı benim oluyor😂 Zaten 2-3 oyun benim. Geçmiş zaman yurt dışında çalışırken laptop kullanmaya alıştık, bir daha da dönemedim desktopa. Pc olarak, en son pentium 75 li bir cihazım vardı yanlış hatırlamıyorsam, bir süre sonra biradere verdim, geçen gittiğimde de eski bir i5 vardı, fazlalık, dizüstü, onu bıraktım
Resim güncel😂
1000080361

Oğlum için karne hediyesi olarak 15ve 20arasi hazır masa üstü set bilgisayar önerebilir misiniz

Oğlum için karne hediyesi olarak 15ve 20arasi hazır masa üstü set bilgisayar önerebilir misiniz
Oğlunuz bilgisayarı oyun oynamak için kullanacak ise oynamak istediği oyunlara göre öneriler değişebilir. Bir de iki üç sene idare etsin sonra yenisini alırım diyorsanız ona göre de değişir.
Hayır sadece bir tane bilgisayara sahip olsun istiyorum onu üzmeyecek gibiyse yine değişir.

Teknoloji tamamen ihtiyaca hizmet eder neticede. İhtiyaçları ve kullanım amaçlarını net açıklarsanız öneriler daha isabetli gelebilir. Yoksa arz edilen binlerce farklı üründen herhangi birini alın gitsin demek en kolayı olurdu.

Siz çocuğunuzun bilgisayarı dersleri için mi oyunlar için mi kullanmasını istiyorsunuz ve başlarda söylediğim gibi en azından sahip olsun sonra daha fazla fiyat da olsa başka alırım diyorsanız onu da belirtin lütfen.

Ayrıca forum kurucu ve yöneticisi @Sinetech çoğu zaman alıp test edip satışa sunduğu dizüstü bilgisayarları paylaşıyor onları da takip edebilirsiniz. Uygun fiyatlı gelebilir size de. Eğer masaüstü olması gerekiyor demiyorsanız taşıma kolaylığını da yaşasın evde isterse monitöre bağlar ve kullanır diyorsanız o fiyat aralığında diz üstü bilgisayar da alabilirsiniz. Elbette çocuğunuzun tercihini bilmelisiniz bu konuda.

Geri