- Konular
- 224
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
25 bin tl ve 6GB Ekran KartıBana göre ortalama biraz daha fiyatının düşük olması gerekiyordu. 25k yerine 20k civarı benim gözümde. Ryzen 5 5500 daha önce kullanmıştım ama bu sistemde ekran kartı yetersiz kalır düşüncesindeyim. Oyun oynatır, karne hediyesi olarak alınabilir bir kasa.
Sizlerin düşüncesi nedir?
Ekli dosyayı görüntüle 8928
Hazır sistem olarak bence hakkı maks. 15 bin. Bizim teknik ekip, 12 GB 3060'lı benzer sistemleri 17.500'e falan topluyor (özellikle mimarlık ve mühendislik faaliyetleri gösteren müşterilerimize).Bana göre ortalama biraz daha fiyatının düşük olması gerekiyordu. 25k yerine 20k civarı benim gözümde. Ryzen 5 5500 daha önce kullanmıştım ama bu sistemde ekran kartı yetersiz kalır düşüncesindeyim. Oyun oynatır, karne hediyesi olarak alınabilir bir kasa.
Sizlerin düşüncesi nedir?
Ekli dosyayı görüntüle 8928
saygı duyarım da , masaüstü açıp kurcalaması keyifli, onu dene bunu tak yan yana bak altlı üstü gör![]()
Hocam öyle olur mu hiç yav hiç bir laptop masaüstünde aldığınız performansın yanına yaklaşamaz. Gerek soğutma gerek ekran kartı gerekse işlemci hiç bir şekilde masaüstüne yaklaşamaz.2025 yılında masaüstü kullanmak, ne bileyim![]()
Oğlunuz bilgisayarı oyun oynamak için kullanacak ise oynamak istediği oyunlara göre öneriler değişebilir. Bir de iki üç sene idare etsin sonra yenisini alırım diyorsanız ona göre de değişir.Oğlum için karne hediyesi olarak 15ve 20arasi hazır masa üstü set bilgisayar önerebilir misiniz